Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Na mindenki eladta a gpukat decemberben?
Amúgy az normális, hogy bent marad a hive poolon 0.06 eth és soha nem küldték el? írtam is a supportnak -
animatrix11
őstag
Sziasztok
Mit érdemes most bányászni, ergo, rnv? Vagy van ami jobb, és nem fogyaszt többet mint eddig? Köszi!
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Ki hogyan tisztítja a vgat? Nagyon porosak voltak a sűrített levegő nem sokat ér, kiszedtem egyesével és kiporszívóztam kis kefefejű véggel, érdemes lenne venni egy kisebb kompresszort?
Köszi! -
animatrix11
őstag
Sziasztok
Regisztráltam egy oldalra, ahol a binance walletet nem tudom használni, metamask kell hozzá, létrehoztam egy fiókot kaptam kódot stb, hozzá tudom kapcsolni a binance pénztárcámhoz, vagy onnan a metamaskra kell utalnom?
Köszi! -
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Hiveon poolon vagyok a hashrate 563 körül, pár hónapja még 40-50+$ volt a várható hozam, most 28-29 körül van, menjek másik poolra vagy most már csak ennyit tud bányászni eth-n?
Köszi -
animatrix11
őstag
Hát a 3070-ek közül A FE az egyik legrosszabb a hűtése, szét kellett szednem venti csere miatt, és nyilván újrapasztáztam, jópár fokkal így is hűvösebb, a 3070 strixemet pl eszembe nem jutna pasztázni
hosszú távon szeretnék vele bányászni, ha 5 fokot nyerek már az is jó,
bár a memóriát nem írja ki semmi csak a 3080-nál
Két FE van a pasztázott asztali gépben, a másik rigben, utóbbi sokkal melegebb, bár gondolom azért, mert oldalról fűti a többi vga
bár a nvidia-nál nem tudom mennyire jár garivesztéssel -
animatrix11
őstag
Sok hsz volt az újrapadozással kapcsolatban, van két darab 3070 founders edition kártyám, kicsi rajtuk a hűtőborda jobban melegszenek, minőségi padokra cserélném, de hány mm-es padokat kéne venni rá? Köszi
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Win10 alatt, hogyan kéne egy rtx 3070-et beállítani? Asztali gépben felváltva használom a hiveos-t és a win10-et, de utóbbi alatt sehogy nem megy, csak 59mhs, ha semmit sem csinálok a gépen
beállítások curve kb 1100 mhz memória +900, de utóbbit feltolom akkor sem változik nagyon, és win10 alatt jobban is melegszik szerintem
Köszi! -
animatrix11
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Mutatott képet az előzőleg eladott vgaról az tényleg ment 60 mhs-t nbminer alatt és visszavette szóval megbízható számomra
-
animatrix11
őstag
Ez egy gyári hp gépből való kártya elvileg nem lhr rákerestem amit a gpuz kiírt, de nem lettem okosabb
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Van egy lhr mentes 3060ti gyári hpból származik, a 470.05-ös driver leáll olyan hibával, hogy nem talált kompatibilis hardvert, ddu után is, van valami trükk vele? Nem volt eddig ilyen kártyám, úgy tudom ez a driver kell neki és megy kb 60-61 mhs-el
Köszi! -
animatrix11
őstag
Sziasztok!
9-10 hónapos KFA2 3060ti az tuti lhr mentes és megy hiveos alatt rendesen? Köszi!
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
A dual mining mennyire éri meg? Felmerül egy gondolat, hogy eladom a 3070, 3080 nem lhres kártyákat (kb 563 mhs) , és veszek helyette esetleg 3080 ti-kat elvileg pár száz k megmarad
Köszi! -
animatrix11
őstag
Még mindig a pool érdekelne érdemes váltogatni, vagy maradjak az ehermine-on?
-
animatrix11
őstag
Másik amiben bányászni az a hive pool, de akkor mindegy hová megyek?
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Most épp ethermine poolban vagyok, a dashboardon ki szokta írni, hogy a várható jövedelem, jelenleg az eth kb 3700-4000 között mozog, viszont a várható napi jövedelemre 37-50$ ír, sokkal nagyobb különbség van, mint az árfolyam mozgásánál, nem olyan rég 50$ írt, kb 560 mh-nél, most 620 mh-re ad elvileg 37et, hogy is van ez?
-
animatrix11
őstag
Üdv
Sokan írják, ha vége lesz az eth bányászatnak akkor borul minden és lehet kiszórni féláron a vgakat, de más coinokat csak lehet majd még gpuval bányászni? Mint pl a bitcoin után jött a eth, mondjuk most jöhetne a rave?
BoC1ka: kipróbálom köszi!
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy hiveos alatt két rig megy, van egy rendes rig 7 darab vga-val, illetve az asztali gépembe van még egy vga, ami windows alatt és hiveos alatt is bányászik, ha nem használom, akkor az utóbbi fut, viszont a hiveos appban nem látja jó pár óráig, hogy futna a +1 kártya, pedig a gépen kiírja, hogy bányászik
már próbáltam az egészet újratelepíteni, az sem használt
Köszi! -
animatrix11
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Azért kérdeztem a windowst mert ebben a topicban írta valaki, hogy 800-900 van neki a cpu 61 mhs-el megy, 1100on még nem változik sokat, de sokkan instabilabb, 800 meg a hashrate sincs meg, ráadásul a fogyasztás, hőfok sem megy lejjebb, elvileg a pl nem kéne, de úgy maradt
a watchdog 1-2 naponta újraindítja az egészet, mert a gpu elszáll, régebben csak az efficiency ment lejjebb és egy áthúzott jel jelent meg a kártya mellett, a rig nem olyan régi 1-2 hóapos
az az érdekes, hogy a 3070 közül, az egyik gigabyte vígan megy 1100on, de az fogyaszt a legtöbbet -
animatrix11
őstag
Sziasztok
A kérdés Hiveos vagy Win10 alatt job bányászni?
Nagyon sokan használják a Hiveos-t, én is jelenleg, elvileg stabilabb, mint a win10, viszont talán a afterburnerrel jobban alul lehet feszelni a kártyákat?
Előre is köszi! -
animatrix11
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
Hiveos alatt megy a bánya, csak ott tudom szabályozni, állítólag az stabilabb mint win10 alatt
stabil és 61+mh 3070 esetén 1200 fix gpu, 2300 ram, 125w pl, 110-115w-on mennek
De még miundig nem tudom, hogy a táp elég neki? 5x 3070 + 2x 3080 + rig 2 db evga 850 gold, elivleg elégnék kéne lennie, most az egyik 3080 rá lett rakva egy server tápra, de azóta is elszállt két kártya újra kellett indítani
illetve van egy satás venti szabályzó ami néhny tápnál bekavarhat -
animatrix11
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
Elvileg 1500mhz az alapóraje ha jól tudom a 3070-nek, elsőre -200ra raktam, 1100 volt elsőre de úgy sokszor fagyott, de csak annyira, hogy miner restartal ment utána, kipróbálom majd a 800at, de kevésnek tűnik
5xkb 110-115w= 550-575, + 2x kb 220w =440 1000w kb + rig, asrock h110 pro btc+ i3 6100u -
animatrix11
őstag
Üdv
Esetleg tud valaki segíteni, sajnos a rigem álladóan lefagy, nem simán kifagy egy kártya és reset után jó, hanem teljsen, valamikor az egész rig leáll, úgy gondoltam kevés neki a táp
2x3080, 5x3070 1200 fix órajel, hiveos, szervártápot hangosnak találtam, ezért most két evga 850w gold hajta meg a riget, kb 1200w-os fogyasztás, a két tápra elosztva kb 600w, egy ideig stabilan ment, de volt hogy el sem idult az egész, ezért arról a tápról leszedtem egy 3080-at és most a szervertápon megy külön, de fél napig volt stabil megint volt, hogy leállt két kártya
Mitől lehet, vegyek neki még egy tápot? Elvileg egy 850w gold táp 87-90%-os hatásfokkal üzelemel, a 600w-ot birnia kéne
1200 órajelet azért használom, mert a 3070-nél 110-115w a 3080-nál 220w körül van a fogyatás így és pár fokkal hűvösebb is
Köszi! -
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
ja persze újra padozva
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Nappaliban lakik a rig, 6 db vga van benne, próbálom minél csendesebbre készíteni.
Amig csak két 3070en volt egy seasonic 650w gold + tápot hajtottam kb 0 hangerővel, most van 3x 3080 + 3x 3070, vettem egy 1200w hp-t, de nekem kicsit hangos (de legalább olcsó)
ezután vettem egy seasonic 1300w-os prime gold + tápot, na az sokkal hangosabb a szervertápnál is (és 4x annyiba kerül), szóval küldöm vissza.Tehát az a kérdés ha veszek pluszba inkább még két 850w gold+-ot (corsair vagy evga) talán csendesebb lesz az egész, az a kérdés egy 850w elvisz két 3080-at? 230w-ra vannak állítva hiveos alatt
A másik a hűtés fekvő rig van hátul van helye a ventiknek, most egyenlőre két darab Noctua NF-S12A van benne, elvileg ennek a legjobb a levegőáramlása, és a a legcsendesebb, de vannak ennél drágább hűtők is aminek elvileg nem olyan jó levegőáramlása, nem tudom melyik válasszam, van a noctua oldalon egy leírás: [link]
Amit vettem észre, hogy érintésre a vga hátulja kicsit hűvösebb mint az eleje, jó lenne egyformán hűteni őket, milyen hűtőt ajánlotok, csendesség fontosKöszi!
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy win10 alatt, hogy tudok bányászni? Az asztali gép is kapott egy 3070-es vgat, Hiveos fut ha épp nem használom, be van állítva a pool stb
-
animatrix11
őstag
Lehet, hogy később már nem lehet bányászni eth-t és mi a helyzet a többi altcoinnal? Régen bitcoint bányászott mindenki azt sem lehet már
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Szeretnék összerakni egy bányászgépet, 600 mhs kéne minimum, viszont a gépet nem tudom elrakni külön helyégben az egyik szobában lenne, ezért az is fontos, hogy ne legyen túl hangos legjobban ugye 10 db 3060ti érné meg , de azt már nem nagyon lehet kapni, vagy 10 db 3070, de az már igencsak zajos.
Azért gondoltam, hogy 5 darab 3090et vennék és később ha 10es riget abba még később esetleg belemehet több vga, és csaknem csinál akkora zajtt mint 10 db 3070 cserébe a fogyasztás kb 20%-al több, de talán csendesebbMi éri meg a legjobb? Azt is hozzátenném, az új vganál nem igazodok már el melyik lhr, melyik nem, a jelen áraknál legolcsóbban 700-750k körül találtam 3090-ket
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest