- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ff-thomas #19446 üzenetére
Ma összeraktam egy kis gépet (ASUS H170 Gaming lap + 3db RX 480) és bányászni még ettől függetlenül sem tud, de a riser-t sem szereti, mert olyankor telefolyik PCI-E hardware layer error üzenetekkel a linux kernel naplója (de majd áttúrom holnap az UEFI Setup-on, mert van ott nagy rakás PCI-E beállítás, noha latency-t még nem láttam).
Ettől függetlenül két kártyával a gyárilag 16x hosszú slot-ban is segfault-ot kap a miner program a libamdocl64.so-ra mutatva.
Először Gentoo-val akartam felállítani a cuccot, de aztán láttam hogy az AMD még csak az Ubuntu-t támogatja ezzel a 480-hoz is jó amdgpu-pro driver-el, így inkább azt telepítettem (mégsem jó). Ebből így valószínűleg inkább Windows lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest