- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
nanunanu #15313 üzenetére
#nanunanu, értem én, hogy mire akarsz kilyukadni, és szerintem én nem írtam támadólag, hiszen itt beszélgetés folyik és a kételkedők is előrébb viszik a szekeret, mert jó néha más szempontból látni a dolgokat.
A leprogramozás résszel meg nem értek teljesen egyet, mert lehet, hogy ahogy te írtad, be lehet azt illeszteni egy programba, de a kijövő adat értékelhetősége szerintem kétséges. Max annyi segítséget adna, hogy figyelmeztetne az új érmék eljövetelére, megnézni utánaolvasni mindenképpen nekem kellene. És igen, ahogy én csinálom abban van egy kis megérzés rész is, azt pedig végképp nem lehet beletenni semmilyen programba.
Erre jó példa a Horsecoin. Megnéztem még indulás előtt, elolvastam a róla szóló fórumot, szép volt a logó, látszott, hogy foglalkozott vele a fejlesztő, de végül mégsem bányásztam, de meg nem tudom mondani, hogy miért. Persze lehet, hogy később ez nagy durranás lesz, de ahogy nekem szükségem van a pénzre, én inkább a megfogható időtávokban gondolkodom, rövid távon szeretnék bevételt a bányászott érmékből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- Moza R5 bundle + next level racing wheel stand 2.0
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest