Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Eddig winfost használtam (már win3.1-en edződtem, 3.11, 95, 98, 98se, Me ezeket mind végig kinlódtam), és az Xp produkálta jelenségre nem találtam magyarázatot többed magammal sem. Röviden: az Xp Prof nem ment fel egy konfigra, annyira nem ment fel,hogy még az első bejelentkezést sem érte meg. Dühömben ''windows'' tudással rászabadítottam egy linuxot erre a konfigra és magam sem hittem de SIKERÜLT. Persze messze nem tökéletes a konfigom és bizony keresgéltem könyvben és neten infót és még tanulnom kell. (Pláne, ha UT-zni akarok rajta majd valamikor :DD)
DE! Az Xp-vel elment 3-4 órám csak a folyamatos vackolással, újraindulásokkal és reinstallal, szereléssel. (Nem számolva, hogy a neten kellett keresgélnem és fórumoznom.) Tehát semmi újat nem tanultam közben (de mégis újabb: 50 verzióba tudom megnyomni a reset gombot a gépen:D). És az XP Prof nem olcsó!
Linuxal is elvoltam jó pár órát, de legalább tanultam is közben és végeredményként kaptam egy oprendszert ami elindult és működik. Az ára annyi, hogy amíg letöltöttem, addig olvastam a könyvtárban és a neten a linuxról. Szóval tanultam is valamit!
Üdv
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest