- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Eddig winfost használtam (már win3.1-en edződtem, 3.11, 95, 98, 98se, Me ezeket mind végig kinlódtam), és az Xp produkálta jelenségre nem találtam magyarázatot többed magammal sem. Röviden: az Xp Prof nem ment fel egy konfigra, annyira nem ment fel,hogy még az első bejelentkezést sem érte meg. Dühömben ''windows'' tudással rászabadítottam egy linuxot erre a konfigra és magam sem hittem de SIKERÜLT. Persze messze nem tökéletes a konfigom és bizony keresgéltem könyvben és neten infót és még tanulnom kell. (Pláne, ha UT-zni akarok rajta majd valamikor :DD)
DE! Az Xp-vel elment 3-4 órám csak a folyamatos vackolással, újraindulásokkal és reinstallal, szereléssel. (Nem számolva, hogy a neten kellett keresgélnem és fórumoznom.) Tehát semmi újat nem tanultam közben (de mégis újabb: 50 verzióba tudom megnyomni a reset gombot a gépen:D). És az XP Prof nem olcsó!
Linuxal is elvoltam jó pár órát, de legalább tanultam is közben és végeredményként kaptam egy oprendszert ami elindult és működik. Az ára annyi, hogy amíg letöltöttem, addig olvastam a könyvtárban és a neten a linuxról. Szóval tanultam is valamit!
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest