Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Eddig winfost használtam (már win3.1-en edződtem, 3.11, 95, 98, 98se, Me ezeket mind végig kinlódtam), és az Xp produkálta jelenségre nem találtam magyarázatot többed magammal sem. Röviden: az Xp Prof nem ment fel egy konfigra, annyira nem ment fel,hogy még az első bejelentkezést sem érte meg. Dühömben ''windows'' tudással rászabadítottam egy linuxot erre a konfigra és magam sem hittem de SIKERÜLT. Persze messze nem tökéletes a konfigom és bizony keresgéltem könyvben és neten infót és még tanulnom kell. (Pláne, ha UT-zni akarok rajta majd valamikor :DD)
DE! Az Xp-vel elment 3-4 órám csak a folyamatos vackolással, újraindulásokkal és reinstallal, szereléssel. (Nem számolva, hogy a neten kellett keresgélnem és fórumoznom.) Tehát semmi újat nem tanultam közben (de mégis újabb: 50 verzióba tudom megnyomni a reset gombot a gépen:D). És az XP Prof nem olcsó!
Linuxal is elvoltam jó pár órát, de legalább tanultam is közben és végeredményként kaptam egy oprendszert ami elindult és működik. Az ára annyi, hogy amíg letöltöttem, addig olvastam a könyvtárban és a neten a linuxról. Szóval tanultam is valamit!
Üdv
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- Peugeot, Citroën topik
- Viccrovat
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest