Keresés

Aktív témák

• Protoss

senior tag

válasz motor #127 üzenetére

Hali!

Eddig winfost használtam (már win3.1-en edződtem, 3.11, 95, 98, 98se, Me ezeket mind végig kinlódtam), és az Xp produkálta jelenségre nem találtam magyarázatot többed magammal sem. Röviden: az Xp Prof nem ment fel egy konfigra, annyira nem ment fel,hogy még az első bejelentkezést sem érte meg. Dühömben ''windows'' tudással rászabadítottam egy linuxot erre a konfigra és magam sem hittem de SIKERÜLT. Persze messze nem tökéletes a konfigom és bizony keresgéltem könyvben és neten infót és még tanulnom kell. (Pláne, ha UT-zni akarok rajta majd valamikor :DD)

DE! Az Xp-vel elment 3-4 órám csak a folyamatos vackolással, újraindulásokkal és reinstallal, szereléssel. (Nem számolva, hogy a neten kellett keresgélnem és fórumoznom.) Tehát semmi újat nem tanultam közben (de mégis újabb: 50 verzióba tudom megnyomni a reset gombot a gépen:D). És az XP Prof nem olcsó!
    Linuxal is elvoltam jó pár órát, de legalább tanultam is közben és végeredményként kaptam egy oprendszert ami elindult és működik. Az ára annyi, hogy amíg letöltöttem, addig olvastam a könyvtárban és a neten a linuxról. Szóval tanultam is valamit!

Üdv

Aktív témák

Hirdetés