- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
motor
tag
Ez a téma hasonlít kicsit az INTEL(a király!, az Isten!,a MINDEN!) vs. AMD(van aki ezt szereti?) vitára :) felfogást illeti. Szerintem ez az emberi társadalom egyik nagy megoldandó kérdése.
(A másik meg ugye, hogy itt vannak ezek az AMD-sek - na ezekkel nem tudom mit kéne kezdeni.:DDD) nem tud előre jutni, csak ha (...) a MULTIK- on keresztül.()
Az ember nem olyan állatfajta, hogy nagy eredményeket érhessen el,ha csak egy szerncsefia Bill Gates nem irányítja őket - jelen esetben hatalmas vagyonával egy cél felé.
Tehát a windows volt is lesz is, ez itt a praxis.
Mert ugye a mostani Linux distribúciók tényleg lehengerlőek, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy azért ezeket is az anyagi haszon reményében fejlesztették felhasználó baráttá (és ezt azért írtam így mert ugye sokan fejlesztik a linuxot, meg ingyen: az oké, de ahhoz, hogy disztribúció nélkül jó linux rendszert hozzon létre az ember, ahhoz már azért nem windows-user szinten kell érteni hozzá, még ha csak arról legyen is szó, hogy összegyűjtögetem a jó részeket).
itt a :
VÉGE.. mert az időm véges
Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1 humoros
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged