Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
motor
tag
Ez a téma hasonlít kicsit az INTEL(a király!, az Isten!,a MINDEN!) vs. AMD(van aki ezt szereti?) vitára :) felfogást illeti. Szerintem ez az emberi társadalom egyik nagy megoldandó kérdése.
(A másik meg ugye, hogy itt vannak ezek az AMD-sek - na ezekkel nem tudom mit kéne kezdeni.:DDD) nem tud előre jutni, csak ha (...) a MULTIK- on keresztül.()
Az ember nem olyan állatfajta, hogy nagy eredményeket érhessen el,ha csak egy szerncsefia Bill Gates nem irányítja őket - jelen esetben hatalmas vagyonával egy cél felé.
Tehát a windows volt is lesz is, ez itt a praxis.
Mert ugye a mostani Linux distribúciók tényleg lehengerlőek, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy azért ezeket is az anyagi haszon reményében fejlesztették felhasználó baráttá (és ezt azért írtam így mert ugye sokan fejlesztik a linuxot, meg ingyen: az oké, de ahhoz, hogy disztribúció nélkül jó linux rendszert hozzon létre az ember, ahhoz már azért nem windows-user szinten kell érteni hozzá, még ha csak arról legyen is szó, hogy összegyűjtögetem a jó részeket).
itt a :
VÉGE.. mert az időm véges
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Tudományos Pandémia Klub
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest