Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
motor
tag
Ez a téma hasonlít kicsit az INTEL(a király!, az Isten!,a MINDEN!) vs. AMD(van aki ezt szereti?) vitára :) felfogást illeti. Szerintem ez az emberi társadalom egyik nagy megoldandó kérdése.
(A másik meg ugye, hogy itt vannak ezek az AMD-sek - na ezekkel nem tudom mit kéne kezdeni.:DDD) nem tud előre jutni, csak ha (...) a MULTIK- on keresztül.()
Az ember nem olyan állatfajta, hogy nagy eredményeket érhessen el,ha csak egy szerncsefia Bill Gates nem irányítja őket - jelen esetben hatalmas vagyonával egy cél felé.
Tehát a windows volt is lesz is, ez itt a praxis.
Mert ugye a mostani Linux distribúciók tényleg lehengerlőek, de azért ne feledkezzünk meg arról, hogy azért ezeket is az anyagi haszon reményében fejlesztették felhasználó baráttá (és ezt azért írtam így mert ugye sokan fejlesztik a linuxot, meg ingyen: az oké, de ahhoz, hogy disztribúció nélkül jó linux rendszert hozzon létre az ember, ahhoz már azért nem windows-user szinten kell érteni hozzá, még ha csak arról legyen is szó, hogy összegyűjtögetem a jó részeket).
itt a :
VÉGE.. mert az időm véges
Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest