- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
DrojDtroll #784 üzenetére
Én a RawTherapee-t használom már régóta, nekem teljesen megfelel. Van hozzá filmszimulációs plugin is, azzal meg elég jól lehet a régi celluloidos filmek hangulatát visszahozni.
Használtam a Darktable-t is, az is teljesen jó és profi, de én az RT-nél maradtam, talán azért, mert magyar az eredeti fejlesztője... Célszerű pár hétig használni mindkettőt, aztán dönteni, melyik fekszik jobban kézre.
Szerintem felesleges a fizetős progi, nem fog az sem sokkal többet nyújtani ezekhez képest. -
Sonja
nagyúr
válasz
DrojDtroll #784 üzenetére
Szerintem itt is a fizetős program lesz az igazi, AfterShot Pro. Relatív nem is drága, ha az Adobe Lightroom-hoz hasonlítom.
Szerk.: Persze használhatod bármelyik ingyeneset is, mert lehet neked az is meg fog felelni.
-
Gyurka6
őstag
válasz
DrojDtroll #764 üzenetére
Letöltöttem egy párat, debian, mint, ubuntu lehet hogy mindegyik debian alapú..... Most "csak" egy olyan verzió kellene amiben ez alapból működne, kb. azonos gépeken (3db).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest