- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Köszi, megnézem, nem tudja (nem lehet?) kiolvasni a vga-n (ez az alaplapi), több monitort néztem, a dvi-n kiírja. Egy másik gépen más kártyával felismeri (ugyan a monitor típusra nem azt írja ami ráírva van).
Ismerősnek lenne, hogy esetleges újra telepítésnél egyből menjen ( ami nagy valószínűséggel megtörténik). -
Gyurka6
őstag
Köszi, nem a win propagálása volt a célom, a második monitornak alapból csak a 800X600-at és 1024X768-at kínálja fel, azt is 4:3 ban. Olyant kerestem volna ami 1600X1250(?) -et telepítés után alapból be lehet állítani 2. vga ként, egyéb ok miatt. A xrandr használatát megnézem.
-
Gyurka6
őstag
válasz
DrojDtroll #764 üzenetére
Letöltöttem egy párat, debian, mint, ubuntu lehet hogy mindegyik debian alapú..... Most "csak" egy olyan verzió kellene amiben ez alapból működne, kb. azonos gépeken (3db).
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Ugyan nem teljesen szoftver, de olyan kellene, hogy két monitort jelenítsen meg, az egyik vga csatis, ezt eddigi próbálgatásaim során (ubuntu ,debian,) nem tudtam 12024X760 nál nagyobb felbontásra kapcsolni.
Tehát olyan megoldás kellene amivel menne a libre office(?) és mind a két monitoron 1600X1024-es felbontás legyen (kb).
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest