Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Köszi, megnézem, nem tudja (nem lehet?) kiolvasni a vga-n (ez az alaplapi), több monitort néztem, a dvi-n kiírja. Egy másik gépen más kártyával felismeri (ugyan a monitor típusra nem azt írja ami ráírva van).
Ismerősnek lenne, hogy esetleges újra telepítésnél egyből menjen ( ami nagy valószínűséggel megtörténik). -
Gyurka6
őstag
Köszi, nem a win propagálása volt a célom, a második monitornak alapból csak a 800X600-at és 1024X768-at kínálja fel, azt is 4:3 ban. Olyant kerestem volna ami 1600X1250(?) -et telepítés után alapból be lehet állítani 2. vga ként, egyéb ok miatt. A xrandr használatát megnézem.
-
Gyurka6
őstag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Letöltöttem egy párat, debian, mint, ubuntu lehet hogy mindegyik debian alapú..... Most "csak" egy olyan verzió kellene amiben ez alapból működne, kb. azonos gépeken (3db).
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Ugyan nem teljesen szoftver, de olyan kellene, hogy két monitort jelenítsen meg, az egyik vga csatis, ezt eddigi próbálgatásaim során (ubuntu ,debian,) nem tudtam 12024X760 nál nagyobb felbontásra kapcsolni.
Tehát olyan megoldás kellene amivel menne a libre office(?) és mind a két monitoron 1600X1024-es felbontás legyen (kb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Energiaital topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- Death Stranding Director s Cut
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest