Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Azt nem olvastam, de azért egy lassú formázásra felülírással csak képes a Disks a beállítási lehetőségek alapján. Az, illetve az egyszeres felülírás pedig már elég lehet ahhoz, hogy ne lehessen róla érdemben adatot visszaállítani. Szóval egyrészt nem feltétlen 35x Gutmanm módszerben kell gondolkodni egy X TB-os külső HDD biztonsági törlésénél, ami ekkora tárolókapacitásnál X napig / hétig is eltartana, de még a 3-7X DoD is. Másrészt gondolom nem azoknak a bizonyos hárombetűs szerveknek akarja eladni a fórumtárs az adathordozóit, hanem random home usereknek, akik a kíváncsiskodó adatmentés helyett vsz kapásból azzal kezdenek, hogy írnak rá valamit, vagyis amúgy is részlegesen felülírják a korábbi tartalmat. :DDD Szóval szerintem nem feltétlen kell ezt annyira túlgondolni.

Én is furcsállottam, hogy ezt írták a honlapon, mert ami a gyorsformázás alatt van, mint választható opció, annak elégnek kell lennie, de mivel ezt írta a Gnome honlapja, így nem mertem ajánlani. ;)

Egyébként valóban, ha valaki megveszi, nem fogja annyira érdekelni, mi volt azelőtt a meghajtón, túl sok időbe telne ez amúgy is neki meg ki kíváncsi arra, mit talál egy idegen meghajtóján?

Új hozzászólás Aktív témák