- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a részletekbe menő magyarázatot, úgy általánosságban tudom én, hogy vannak ezek, csak a részletekkel nem vagyok tisztában. Elég ritkán kell filmeket konvertálnom, így egy egyszerű módszert találva azt elmentem, hogy ha legközelebb is kéne, tudjam mit érdemes csinálni.
A filmnél meg nem az számít, hogy milyen régi, lehet 1939-es is, hanem aki a videófájlt létrehozta, az hogy állította be a kódolást, milyen progival csinálta.
Nem maga a film volt régi, hanem maga a release.
Tényleg elég gány lehet, mert minap csináltam egy tök új feltöltéssel ugyanezt a procedúrát és sokkal gyorsabban ment az online konverz.
Igazából amiatt célszerű lenne kiókumulálnom, hogyan lehet jól tömöríteni, mert az alternatív feltöltő oldal csak mp4-ben engedi a feltöltést, nem konvertál, viszont semmilyen részlet nincs leírva, így fel kéne készülnöm rá, hogy legközelebb oda kell feltöltenem, ha segítséget kérnek tőlem ebben.
CPU-t maxon használja a konverz, biztosan nem használ vaapi-t, mind a 4 mag 100-on fut szinte, de a fogadó oldalon mindig jó volt eddig, amit felraktam.
Amiket most itt javasoltatok nekem, azzal már simán megoldom, amit kell, szóval a topik tökéletesen funkcionál!
Köszi nektek a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged