- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a részletekbe menő magyarázatot, úgy általánosságban tudom én, hogy vannak ezek, csak a részletekkel nem vagyok tisztában. Elég ritkán kell filmeket konvertálnom, így egy egyszerű módszert találva azt elmentem, hogy ha legközelebb is kéne, tudjam mit érdemes csinálni.
A filmnél meg nem az számít, hogy milyen régi, lehet 1939-es is, hanem aki a videófájlt létrehozta, az hogy állította be a kódolást, milyen progival csinálta.
Nem maga a film volt régi, hanem maga a release.
Tényleg elég gány lehet, mert minap csináltam egy tök új feltöltéssel ugyanezt a procedúrát és sokkal gyorsabban ment az online konverz.
Igazából amiatt célszerű lenne kiókumulálnom, hogyan lehet jól tömöríteni, mert az alternatív feltöltő oldal csak mp4-ben engedi a feltöltést, nem konvertál, viszont semmilyen részlet nincs leírva, így fel kéne készülnöm rá, hogy legközelebb oda kell feltöltenem, ha segítséget kérnek tőlem ebben.
CPU-t maxon használja a konverz, biztosan nem használ vaapi-t, mind a 4 mag 100-on fut szinte, de a fogadó oldalon mindig jó volt eddig, amit felraktam.
Amiket most itt javasoltatok nekem, azzal már simán megoldom, amit kell, szóval a topik tökéletesen funkcionál!
Köszi nektek a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Építő/felújító topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BMW topik
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest