Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a részletekbe menő magyarázatot, úgy általánosságban tudom én, hogy vannak ezek, csak a részletekkel nem vagyok tisztában. Elég ritkán kell filmeket konvertálnom, így egy egyszerű módszert találva azt elmentem, hogy ha legközelebb is kéne, tudjam mit érdemes csinálni.
A filmnél meg nem az számít, hogy milyen régi, lehet 1939-es is, hanem aki a videófájlt létrehozta, az hogy állította be a kódolást, milyen progival csinálta.
Nem maga a film volt régi, hanem maga a release.
Tényleg elég gány lehet, mert minap csináltam egy tök új feltöltéssel ugyanezt a procedúrát és sokkal gyorsabban ment az online konverz.Igazából amiatt célszerű lenne kiókumulálnom, hogyan lehet jól tömöríteni, mert az alternatív feltöltő oldal csak mp4-ben engedi a feltöltést, nem konvertál, viszont semmilyen részlet nincs leírva, így fel kéne készülnöm rá, hogy legközelebb oda kell feltöltenem, ha segítséget kérnek tőlem ebben.
CPU-t maxon használja a konverz, biztosan nem használ vaapi-t, mind a 4 mag 100-on fut szinte, de a fogadó oldalon mindig jó volt eddig, amit felraktam.
Amiket most itt javasoltatok nekem, azzal már simán megoldom, amit kell, szóval a topik tökéletesen funkcionál!
Köszi nektek a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tényleg elég gány lehet, mert minap csináltam egy tök új feltöltéssel ugyanezt a procedúrát és sokkal gyorsabban ment az online konverz.
Köszi nektek a helpet.