- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ezt én sem mondtam, maximum te értetted félre (magamról beszéltem, meg hozzákapcsoltam hogy alapból kerülöd a KDE alkalmazásokat a függőségek miatt). Direkt mondtam ezeket példának, mert talán a három legjobb KDE alkalmazás ami számomra simán veri a többit, amivel eddig találkoztam (az Evince pl. borzalom, sokáig volt benne egy limit, amivel ha nagyméretű pdf-et nyitottál meg, nem lehetett belezoomolni, nem tudom azóta megoldották-e). Nem kell elnézést kérned, nincs miért, de szerintem tévhitben vagy, ha ettől többnek érzed a használati módodat. Szinte mindenkinek megvan a maga perverziója, a tiéd most a minimalizmus, az enyém a konzisztens GUI, másnak meg hogy forráskódból fordít mindent. Egyik sem lesz érdemben több a másiknál, csak más.
Frawly: "Egyedül a böngésző, videóvágó, stb. progik azok, amiket nem lehet kiváltani terminálos progammal jelenleg."
Meg bármi, aminek kettőnél több funkciója van. Pl. raszter és vektorgrafika, email kliens, irodai programcsomag, lightroom alternatívák, képnézők stb. Munka során sokat használok terminált, gyakorlatilag egész nap, és sok mindenre az a céleszköz, de ez megint a lónak a másik oldala. Tudom, hogy létezik pl. terminálos email kliens sőt böngésző is, kérdés ezek hol vannak funkcionalitásban és kényelemben egy standard guishoz képest.
-
Frawly
veterán
Nincs ezzel baj. Ha mégis grafikus alternatíva kell pdf-olvasónak, akkor az Evice is jó, igaz Gtk3, de nem bloat progi.
Majd idővel te is rászoksz a minimalista terminálos programokra. Egyedül a böngésző, videóvágó, stb. progik azok, amiket nem lehet kiváltani terminálos progammal jelenleg. Minden mást ki lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest