Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Ezt én sem mondtam, maximum te értetted félre (magamról beszéltem, meg hozzákapcsoltam hogy alapból kerülöd a KDE alkalmazásokat a függőségek miatt). Direkt mondtam ezeket példának, mert talán a három legjobb KDE alkalmazás ami számomra simán veri a többit, amivel eddig találkoztam (az Evince pl. borzalom, sokáig volt benne egy limit, amivel ha nagyméretű pdf-et nyitottál meg, nem lehetett belezoomolni, nem tudom azóta megoldották-e). Nem kell elnézést kérned, nincs miért, de szerintem tévhitben vagy, ha ettől többnek érzed a használati módodat. Szinte mindenkinek megvan a maga perverziója, a tiéd most a minimalizmus, az enyém a konzisztens GUI, másnak meg hogy forráskódból fordít mindent. Egyik sem lesz érdemben több a másiknál, csak más.
Frawly: "Egyedül a böngésző, videóvágó, stb. progik azok, amiket nem lehet kiváltani terminálos progammal jelenleg."
Meg bármi, aminek kettőnél több funkciója van. Pl. raszter és vektorgrafika, email kliens, irodai programcsomag, lightroom alternatívák, képnézők stb. Munka során sokat használok terminált, gyakorlatilag egész nap, és sok mindenre az a céleszköz, de ez megint a lónak a másik oldala. Tudom, hogy létezik pl. terminálos email kliens sőt böngésző is, kérdés ezek hol vannak funkcionalitásban és kényelemben egy standard guishoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest