Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Értelek de ennyíre nem ísmerem ezt az adaptert,most használnám is előszőr.
8771 Realtek Semiconductor Corp. Bluetooth Radio
Az lehet hpgy én most tévedek,de szerintem RTL8771 chip lehet benne az lsusb kimenetén ezt látom,ha tévedtem akkór előre is bócsánatót is kérek.https://ventionaccessories.com/product/usb-bluetooth5-0-adapter-black-2/
Ígen az adapreremnek a felírata stimmel,de nekemmás vólt a dóbózán a kép,csak az első kép vólt rá nyómtatva,adapterem 5.0 verziójú.
Légyszíves egy kícsit póntósítsál,sok sok óldalakat is ólvast és ótt is ezt móndták mint éppen amit most mondasz.
Ezt a dolgle-t nem értem,mit is kellene még tennem: bluemann csómagját már telepitettem,de ez a dongle nem akarja az ígazságót,mit tehtnék még,mert fógalmam nincsen is már,mit tehetek is még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OTP Bank topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest