- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#26097408 #734 üzenetére
Igen, a Synaptic Package Managerben kéne lennie a Settings menü - Repositories almenüjében előjövő beállítóablakban kéne lennie Add vagy New gombnak, ami egy szövegbeviteli mezőben engedi beírni az új tároló címét, ott ezt a https://apt.enpass.io/ tárolót megadni, leokézni, legközelebb, mikor indul a Snypatic és frissíti a tárolókat, akkor az Applications résznél már listázni fogja az Enpass-t is, és engedi telepíteni, eltávolítani, frissíteni, stb..
Az meg nagyon helyes, hogy angolul használod a rendszert, ilyen beállításoknál, tutorialok követésénél jól jön, hogy a leírások is angol neveket említenek, könnyebb megtalálni. Meg ha hibaüzenet van, akkor több találat lesz a keresőben az angol hibaüzenetre, kb. 1000× annyi. Ezzel anno én is szívtam, hogy magyarítást kellett leszedni progikhoz, meg nyelvi csomagozni, akkor is félig hibásan voltak lefordítva, és ha találtam is valamihez tutorial, pl. Gimp ,PS, Inkscape, stb., az is angolul emlegette a menük, eszközök neveit, aztán nyomozgathattam, hogy annak a magyar verzióban melyik fordítás felelhet vajon meg, meg pl. Firefox bétánál is 2-3 nap késéssel kaptam meg a friss főverziót, mert várni kellett lokalizációra. Aztán rájöttem, hogy feleslegesen szivatom magam, és kizárólag mindent angolul használok, PC-n, telefonon, mindenhol. Egyrészt nyelvgyakorlásnak sem rossz, másrészt nem lesz félrefordítás, félig fordítottság, meg ilyen útmutatókat is könnyebb a netről követni. Illetve mikor az ember már megszokott egy rendszert, akkor úgyis rutinból használja,n nem olvasgatja el mi van kiírva, hanem kattint arra az ikonra, menüre, gombra, beállítása, amit megszokott, meg nyomja a szokásos billentyűket, onnantól fogva nem számít úgy se, hogy milyen nyelven van a rendszer, lehet akár default US angol is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest