Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #560 üzenetére

Nem csak a rendszerinfós programoknál hatékonyabb a terminál, hanem szinte minden alkalmazástípusban.

Szerintem home usereknél akkor hatékony a cli, ha már tudja a parancsokat vagy sejti honnan kell előkeresni, ill. ha már legalább egyszer használta az adott disztrón. Emiatt mentem el az összes lecserélt disztrtó history-ját.

A pálcika WM-nek nem csak az alacsony memóriafogyasztás a lényege, hanem a gyors boot, meg használat közben is ultrareszponzív.

Persze, ezek értelemszerűen azért együtt járnak logikusan.....szép is lenne, ha még gyors sem lenne. A boot az mellékes, normál legacy boottal öreg desktopon systemd előtti időkben 3 sec körüli bootok voltak. (multkor valahol linkeltem is, az Archklón volt a 2.7s éppen, eddigi leggyorsabb)

Én is 5+ éve váltottam, és én is bánom, hogy nem váltottam hamarabb.

Na ugye! Szerintem minden értelmes ember így van ezzel, magamat nem sorolom ide Eltées Elemérként. :D

A fent említett 3 napos kollégának nem volt való a Linux, abban igaza volt. Szerintem az életkora miatt.

Ő hiszi csak ezt, ugyanez Winnel is meglesz nála sajna. Ott sem fog boldogulni, persze szidta a Win topikosokat, de ha ott is ennyire mást csinál, mint amit tanácsolnak..........én sajnálom, mert pont a Mint Cinnamon volt az, amit sok embernek felraktam már, 40-50+ korúaknak és gyakorlatilag nekik úgy tökéletes volt, ahogy feltelepült és csak használták. A legjobb, ha valaki a Winhez is tök kuka, mert az csak leült a géphez használni és nem jutott eszébe sem, hogy elkezdje kutyulászni.

(#561) colomb2

Félsz, hogy nem fogod tudni bekapcsolni legközelebb? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés