Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem csak a rendszerinfós programoknál hatékonyabb a terminál, hanem szinte minden alkalmazástípusban. Egyedül tényleg a grafikus szerkesztésben és böngészésben nem, pl. videóvágás, fotószerkesztés, rajzolás, böngészés.
A pálcika WM-nek nem csak az alacsony memóriafogyasztás a lényege, hanem a gyors boot, meg használat közben is ultrareszponzív. A pálcika WM-nek az a lényege, hogy mindent terminálból használsz, és csak 1-2 maradék progiknak nyújt grafikus felületet pótlékként. De erre a szintre el kell jutni.
Én is 5+ éve váltottam, és én is bánom, hogy nem váltottam hamarabb. Egyébként egyszer majdnem váltottam 7 évvel ezelőtt, Mint Cinmanóra ráadásul, akkoriban csak az tartott vissza, hogy az akkori szkennerem és nyomtatóm nem tudtam rajta beüzemelni, pedig lehetséges volt, csak akkor még én voltam béna hozzá.
A fent említett 3 napos kollégának nem volt való a Linux, abban igaza volt. Szerintem az életkora miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő