- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, de ha nem 4GB-al kérem hanem 8-al, és nem 128GB SSD vanbenne hanem 256, máris 689€
Az már döfi, kb van vagy 15eft különbség a növekményben! Majd raksz bele itthon és tényleg lesz egy curioso ketyeréd!
A postaköltség még durvább, nincs hasonló Kínában?
https://www.ecoparcel.eu/ €10.43-ért elhozná egy héten belül Spainból.
(#11366) cigam
Valószínűbb, hogy neked lesz igazad, de én értelemszerűen a wifi drivert ellenőriztem először, mert az elég kényes pont non-free témában. Az érdekes, hogy a PCI kártyás Atheros free, amit én linkeltem, az meg nem, de logikus lenne így akkor, ha a kernelbe beforgatnák meg aztán már van is rajta OS, ha Debiant raknál rá, akkor viszont tuti non-free kéne.
Most látom, hogy az én linkemen meg USB és Bluetooth devices driver van. PCI az free, ezek meg nem, fene érti......
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest