Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az tuti, hogy megszervezték az életüket rendesen, lovaskocsit lehetett hajtani bármilyen állapotban, meg a jó ló simán hazabattyogott a szekérrel, ha a gazda bóbiskolt.
Nyilván alapból is kevesebb stressz volt, de a folyamatos tompa állapot is segített, no meg akkoriban az asszony nem mondta állandóan a magáét! 
-
-
donmackó
addikt
Üdv!
Újra telepítettem a Mint-et, és most nem működik normálisan a GPU. Valószínű hogy telepítéskor valami hiba csúszott be, mert előtte takarítottam/pasztáztam a GPU-t, és elfelejtettem visszakötni a ventilátorait. Orvosoltam ezt a problémát, de viszont a még így is csak a nyílt driverrel hajlandó működni, ha valamelyik nvidia-t használom akkor villog/kifagy. A kártya hibátlan, ezt használom Win 10 alatt is dual boot-tal (teszteltem több stressz progival is). Néztem az lsmod kimenetet és nvidia-val nincs kimenet:
macko@macko-desktop ~ $ lsmod | grep nvidia
macko@macko-desktop ~ $ lsmod | grep nouveau
nouveau 1495040 4
mxm_wmi 16384 1 nouveau
wmi 20480 2 mxm_wmi,nouveau
video 40960 1 nouveau
i2c_algo_bit 16384 1 nouveau
ttm 94208 1 nouveau
drm_kms_helper 155648 1 nouveau
drm 364544 7 ttm,drm_kms_helper,nouveau
macko@macko-desktop ~ $lspci alatt meg csak ennyit ad róla:
06:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF114 [GeForce GTX 460 v2] (rev a1)
06:00.1 Audio device: NVIDIA Corporation GF114 HDMI Audio Controller (rev a1)Az alaplap nem tartalmaz integrált vga-t, így arra nem tudok váltani. Egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván alapból is kevesebb stressz volt, de a folyamatos tompa állapot is segített, no meg akkoriban az asszony nem mondta állandóan a magáét!
Rowon