Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Most az Xp lejárási mizéria végett, több disztrót végig próbálok, hogy az ilyen egymagos Athlon XP/A64/P4-es agp-és 1 GB ram körüli gépekre mit lehetne tenni, mert ezek a 7-hez már karcsúak, de egy lájtosabb Linux disztróval elmennek minden gond nélkül, viszont kitétel, hogy winhez szokott emberkéknek is tanulható/kezelhető legyen, így került képbe a Mint, abból is az XFCE változat, de itt van még nálam a Peppermint is ha 512 megás gép kerülne elém, ill. a Manjaro XCFE-t szintén ki szeretném majd próbálni (csak ez pont nem fér fel az 1 gigás pendrivra, nyers dvd-ből meg pont kifogytam), mert az előbbi 2 Ubuntu alapú és régebbi ATi/Intel vga-kal bugos, konkrétan szétesnek a betűk.
-
Fenyő
őstag
Caffeine megoldotta a power managament dolgot, XFCE elrendezése nekem speciel jobban tetszik (végig próbáltam az összes verziót), Cinnamon nem is ramból eszik sokkal többet, hanem prociból, egymagoson teljesen felejtős (még egy izmosabb A64-en is), ha videót is akarsz nézni (az srt-és subokkal sem tudott mit kezdeni, míg az XFCE alapból megette és kompatibilis programválaszték is bővebb), ill érezhetően darabosabb is az egész rendszer Cinnamonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Melyik asztali kezelő felülettel használod? A Cinnamon nekem tetszik és látom, hogy a Manjaro is telepíthető azzal.

Rowon