- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
#20584850 #4968 üzenetére
"általános videó kártya driver van"
?
Intel-hez csak és csak a nyílt driver van. A hardveres gyorsítással nekem kevés a személyes tapasztalatom, mivel egyáltalán nem használom, de mind a zárt, mind a nyílt driverekhez létezik és használható. Csak utóbbinál nem települ automatikusan, ahogy maga a videódriver.
syler123: Van itt egy kolléga, ő szokta ezt leírni több topik-ban is. A nevét még keresem, de az avatar-ja a tiéddel egyezik. Ő már látott olyat, aki használt hardveres gyorsítást.
Mint írtam, kell a megfelelő csomag is, nem elegendő az alkalmazásban engedélyezni. Flash gyorsítást pedig ezzel ne várj, legfeljebb a Chrome-féle pepperflash-sel.Már tervben van egy kissé gatyábarázott Összefoglaló, majd ezeket is hozzáveszem.
-
válasz
#20584850 #4917 üzenetére
Frissítéskezelő, biztonsági szintek
Az első 3 szint alapból ki van jelölve, ezeket minimum frissítsd, gondod max a kihagyásából lehet! Más disztrók pld. Ubuntu nem is használnak ilyen szinteket, ez ilyen túlzott óvatosság a Mint-nél.[link]
Nézd meg, miket hagyna ki a frissítés, ha kikapcsolnád a 3. szintet, és ezek jó része fontos biztonsági frissítés!
Ráadásul sokan terminalból frissítenek a sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade parancs kiadásával, ami szintén nem veszi figyelembe a szinteket, még sincs emiatt problémája, az alábbi képen láthatod, hogy kiszedtem a 3. szintet a Frissítéskezelőből, alatta pedig a terminal képe, ami ugyanúgy frissíti a kihagyott 3. szintűeket:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PayPal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest