Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Igen, másik gépen használható lenne talán UEFI-ben, de most jól megkevertem, gdisk ráment stb.
Nálad legalább működik azefibootmgrésLinux Boot Manageropció is van. Én eddig akármilyen disztrót raktam arra a gépbe, csak azubuntubejegyzés szerepelt..."Azt javaslom neked hogy a win melletti ubuntu grubjat rakd ujra, abba konnyen berakod a win-t is"
Ezt egyelőre inkább kihagynám... pont fentebb említettem, hogy amikor Ubuntu 16.04 került a gépre, ugyan berakta a GRUB-ba a Windowst, de ha kiválasztottam, akkor nem indult el és hibaüzenetet dobott...csak az F12-es boot menüből indítva (HDD) tudtam működésre bírni. Korábban, amikor a Mint 18-nál a GRUB az sda5 partícióra került és EZT sem jelöltem be partícionálásnál, csak akkor indult a GRUB-ból a Windows. Érdekes...

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon