- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác #13362 üzenetére
Fene tudja mi lehet itt a hiba, de szerintem célszerű lenne elkezdened keresni a hibát! Ennek két módja van most hirtelen, egy igen autentikus módszer, írsz a Látóasszonyos topikba vagy a következő linkekkel kezdesz el operálgatni:
Nem írod, miféle képnézegetőt próbálsz, de ha azt lehet indítani terminalból, már az kiírhatja a hibát, ha ez nem megy, akkor nyiss egy terminalt, írd be a
journalctl -f
parancsot és úgy kezdd el a mappaműveleteket, közben a terminalban láthatod, hogy hiba esetén növekszenek a kiírt sorok. A többi hibakeresős leírást meg egyelőre mentsd el valahová, mert mint látni fogod, igen hasznosak!Ha valami hibaszerűt látsz, azt már itt be tudod írni és esélyesebb, hogy valaki tud is rá mondani valami használhatót!
-
sonar
addikt
válasz
Mtbsrác #13362 üzenetére
ls -all megmondja a tutit. Nézd meg egy olyan mappára! amit tudsz rendesen kezelni meg egy olyant is amit nem.
Mi lehet?
nem te vagy az ownere és nincs is jogod oda irni
nem vagy benne a groupban sem aki irhat oda
mountolás felülirta a jogosultságokat
extrém esetben app armor vagy selinux (de szerintem ezt kizárhatjuk a fenti 3ból valamelyik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Path of Exile (ARPG)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest