- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #13250 üzenetére
Hogy nem egyértelmű, de bele van kényszerítve a user arcába, és a hátad mögött akkor is partizánakciózik, amikor nem gondolnád, nem akarod.
Anno jó ötletnek tűnt ez a Timeshift, hogy telepítés után egyből felugrik, hogy a nagyon kezdőknek segítsen mentéseket készíteni, de sokakat zavart és ki is szedték, de nem is kéne a telepített verzióval se felkerülnie, van valami mentéskezelő program alapból az is elég lenne, akinek meg kell más, az felrakja.
Hanem hogy bele van kényszerítve a rendszerbe, és komolyabb hekkelés kell, mire tényeg kiszeded.
Ez a Mint-nél alap, hogy összelegózzák a saját programcsomagjaikat a DE-vel meg az alaprendszerrel, jó ez, de tudomásul kell venni, hogy aki szeret variálni, karcsúsítani a disztróját, az ne Mint-et használjon. Engem meg nem zavar, felrakom, amit nem használok, elvan ott, van annyi szabad hely, mint a nyű. Az elején piszkálgattam én is a rendszert, hogy ez sem kell, az sem kell, ezt Mint esetén tényleg nem lehet büntetlenül csinálni.
De neked, aki már évek óta használod a Linuxot, ilyen egyszerre 8-10 feltelepített disztró közül is hoppolgattál, és ismered már a terminálos megoldásokat is (htop, apt, inxi, stb.), neked nincsen szükséged már ilyen pótkerekes biciklire, mint a Mint.
Teljesen igazad van, de már kb 8. éve ugyanazt használom, kezesbárányként működik minden és jó ideje nem is nagyon telepítgetek semmit, remélem a nekemúj Dell munkaállomás kicsit meghozza a kedvem újra, de legalábbis van benne nVidia dVGA, régebben mennyire szerettem volna próbálgatni ilyenekkel a beállításokat. No majd kiderül....
Ja, pótgép! Az a gáz, hogy sokkal izmosabb, mint a jelenlegi 8570p, no de sebaj, magammal úgyis ezt fogom hurcibálni, mert az a Dell dupla ilyen vastag és nehéz is, persze vagy 3 meghajtó is elfér benne. Jó kis régi erőgép masina!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged