- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nowhereman #13048 üzenetére
Helyből hozzá is lehetne tenni, hogy a Mintnek kifejezetten jót tett a félévesről az LTS-re átállás
Nem értelek, a Mint LTS alapú, mióta használom, a köztes kiadások is azok. A mostani 20.1 is mellőzi az Ubuntu aktuális friss hwe kernelét épp a túlzott biztonságra törekvés miatt, Ubuntusok élcelődnek is emiatt. Ők tudják.
-
Frawly
veterán
válasz
Nowhereman #13048 üzenetére
Én mint írtam, nem szeretem sem az LTS-t, sem a Mintet, akár féléves, akár LTS, nekem mindig is túl régi verziók voltak benne. De akinek erre van igénye, annak meg jól jön, tőlem meg elfér, akinek ez kell, használja.
Egyébként a Red Hat ingyenessé tette pár gépig az RHEL-t, hogy a CentOS-seseknek legyen valami alternatíva. Én a részemről továbbra is csak rolling, csak a legfrissebb disztrókat használom, mert ez én felhasználásomnál, játékok, mindenféle dev kód pörgetése, próbálgatása, az az ideális. Meg én ezt a Linux előnyének tekintem, hogy már ma a jövő technológiáit lehet benne használni, ingyen, max. csak egy kis plusz odafigyelést és szakmai hozzáértést, tanulási hajlandóságot jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged