Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Helyből hozzá is lehetne tenni, hogy a Mintnek kifejezetten jót tett a félévesről az LTS-re átállás
Nem értelek, a Mint LTS alapú, mióta használom, a köztes kiadások is azok. A mostani 20.1 is mellőzi az Ubuntu aktuális friss hwe kernelét épp a túlzott biztonságra törekvés miatt, Ubuntusok élcelődnek is emiatt. Ők tudják.
-
Frawly
veterán
válasz
Nowhereman
üzenetére
Én mint írtam, nem szeretem sem az LTS-t, sem a Mintet, akár féléves, akár LTS, nekem mindig is túl régi verziók voltak benne. De akinek erre van igénye, annak meg jól jön, tőlem meg elfér, akinek ez kell, használja.
Egyébként a Red Hat ingyenessé tette pár gépig az RHEL-t, hogy a CentOS-seseknek legyen valami alternatíva. Én a részemről továbbra is csak rolling, csak a legfrissebb disztrókat használom, mert ez én felhasználásomnál, játékok, mindenféle dev kód pörgetése, próbálgatása, az az ideális. Meg én ezt a Linux előnyének tekintem, hogy már ma a jövő technológiáit lehet benne használni, ingyen, max. csak egy kis plusz odafigyelést és szakmai hozzáértést, tanulási hajlandóságot jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon