- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nowhereman #13048 üzenetére
Helyből hozzá is lehetne tenni, hogy a Mintnek kifejezetten jót tett a félévesről az LTS-re átállás
Nem értelek, a Mint LTS alapú, mióta használom, a köztes kiadások is azok. A mostani 20.1 is mellőzi az Ubuntu aktuális friss hwe kernelét épp a túlzott biztonságra törekvés miatt, Ubuntusok élcelődnek is emiatt. Ők tudják.
-
Frawly
veterán
válasz
Nowhereman #13048 üzenetére
Én mint írtam, nem szeretem sem az LTS-t, sem a Mintet, akár féléves, akár LTS, nekem mindig is túl régi verziók voltak benne. De akinek erre van igénye, annak meg jól jön, tőlem meg elfér, akinek ez kell, használja.
Egyébként a Red Hat ingyenessé tette pár gépig az RHEL-t, hogy a CentOS-seseknek legyen valami alternatíva. Én a részemről továbbra is csak rolling, csak a legfrissebb disztrókat használom, mert ez én felhasználásomnál, játékok, mindenféle dev kód pörgetése, próbálgatása, az az ideális. Meg én ezt a Linux előnyének tekintem, hogy már ma a jövő technológiáit lehet benne használni, ingyen, max. csak egy kis plusz odafigyelést és szakmai hozzáértést, tanulási hajlandóságot jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Gitáros topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest