- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12307 üzenetére
ubyegon@WD-HP8570p:~$ which gparted
/usr/sbin/gpartedEnnyiből áll, 12300-ba már bemásoltam. A keresendő program nevét célszerű tudni, de ugye ha azt nem tudja az ember, úgy nem is nagyon kéne keresnie addig semmit.
A Gentoo felrakható egy hét alatt is. Egyébként azóta lett volna időm rá, de halogatom. De még ebben az évben meg tervezem próbálni még egyszer. Már
Itt ez a qrva covid, nem lett több időd? Mondjuk Te melódat nemigen lehet HO-ban csinálni.
Pálcika WM, így alkalmazásindító menü sincs, vagy ha van, nem kerül bele automatikusan. which parancsom volt, de ugye nem tudom mivel indul, így az sem talál semmit, ahogy a man -k parancs sem.
Na ugye, nesze neked minimalismo meg pálcikaWM!
„ghb”-vel indul, ami a Graphical (vagy Gtk) Hand Brake rövidítése.
Ez qrva jó! Tényleg vicces kedvű faszi volt, aki ezt így megoldotta. Belegondolok, hogy tordaitibi kománk fut bele egy ilyenbe.......
Persze az is közrejátszott, hogy a Void Linux nem felhasználóbarát.
Követtem az off-ban, eszembe is jutott a vadász meg a medve a viccből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest