- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Véreshurka #12303 üzenetére
Igazán nincs mit!
Amiken így az elején átbukdácsolsz, próbáld úgy tárolni, hogy kicsit mindig előtérben legyen fejben és ahogy telik az idő, egyre több apróságon átjutsz, lassan kezded majd látni a logikus felépítést a rendszerben. Saját szintemen nekem is így ment eleinte, kár, hogy pár éve már csak stagnál(na), ha nem változott volna qrva sokat minden, mióta először nekiestem. Mondjuk a rendszer így is elvan, bekapcs gombot megtalálom, pár terminalparancs benne van a historyban.....
Ja igen, akartam is említeni, hogy itt is nyugodtan felteheted az általános kérdéseidet, de jobban jársz a Kezdővel, ott jóval többen megfordulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Futás, futópályák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Notebook hibák
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest