- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12160 üzenetére
Transcend is egy márka egyébként, mint tudjuk, ez nem sokat jelent. Minden márkának vannak jobb és rosszabb modelljei, Transcend msata-ban lehet éppen egész jó. WD HDD-búl is volt anno a Green, ami katasztrófa volt. Én inkább megfizetem pluszban a nyugalom várományát is. Az, hogy volt hibás az EVO 860-ban is, na bumm, de mennyi eladott darabszámból?
Meg volt valaki az SSD-s topikban, akinél 1 éven belül tönkrement.
Ja, olvastam ezt is, de kit érdekel, tudjuk milyen szutyok tápja volt a komának? Sokan mindenből csilivili RGB-s vackokat vesznek, a tápegység meg totál kuka minőség.
A WD1003FZEX meg 8. éve kinn van és 25eft, nézd meg a ST1000DM010 Seagate-et, mennyibe kerül, 12eft! Durva ez a különbség? Qrvára nem.
Főleg, hogy anno oprendszer alá vettem a WD Black-et, de nem futott sokáig, mert jött az Intel 520 120GB SSD, ami szintén strapabíró darab.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest