Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Transcend is egy márka egyébként, mint tudjuk, ez nem sokat jelent. Minden márkának vannak jobb és rosszabb modelljei, Transcend msata-ban lehet éppen egész jó. WD HDD-búl is volt anno a Green, ami katasztrófa volt. Én inkább megfizetem pluszban a nyugalom várományát is. Az, hogy volt hibás az EVO 860-ban is, na bumm, de mennyi eladott darabszámból?
Meg volt valaki az SSD-s topikban, akinél 1 éven belül tönkrement.
Ja, olvastam ezt is, de kit érdekel, tudjuk milyen szutyok tápja volt a komának? Sokan mindenből csilivili RGB-s vackokat vesznek, a tápegység meg totál kuka minőség.
A WD1003FZEX meg 8. éve kinn van és 25eft, nézd meg a ST1000DM010 Seagate-et, mennyibe kerül, 12eft! Durva ez a különbség? Qrvára nem.
Főleg, hogy anno oprendszer alá vettem a WD Black-et, de nem futott sokáig, mert jött az Intel 520 120GB SSD, ami szintén strapabíró darab.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OTP Bank topic
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ulefone Armor 33 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg, hogy anno oprendszer alá vettem a WD Black-et, de nem futott sokáig, mert jött az Intel 520 120GB SSD, ami szintén strapabíró darab.
Rowon