Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Evidens annak aki érti hogy mit csinál.. de momentán nekem ez a LINUX még elég idegen! ( de amugy jo.. tetszik...)
Noss megtaláltam a LOG fájlt
Beillesztem kodként.. ha jol látom az időbéjegzőt akkor az első két sor nem de utánna egy csatlakozással kezdődik!Kódként illesztem be talán akkor nem szedi szét az egész oldalt.
Remélem Te ebben megleled a hiba okát, ha nem akkor ma egész délután a gép elött vagyok, meg otthon is van valaki hogy a kamerát csesztesse és akkoör adnám a teamviewert...
Előre is köszönömSzerk: Bocsi törlöm a kodot mert tuti lefejeznek érte.. szétnyujtotta az oldalt
Küldöm üzenetbe...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Beillesztem kodként.. ha jol látom az időbéjegzőt akkor az első két sor nem de utánna egy csatlakozással kezdődik!
Rowon