Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Linux alatt nincs dinamikus swap, csak statikus, fix méretű, akár swapfájl, akár swappartíció.
Anno, mikor még megvolt bennem az érdeklődés szikrája, elmentegettem Debianos linkeket és találtam ezt:
és akkor már legyen itt meg egy hsz-ben ez is:
A kolléga meggyőzését feladtam, hogy 8GB fizikai mellé felesleges a rendszer által kreált swap file.on kívül több, azt is hiába írtam le többször, hogy a Mint swap file-t csinál alapból, csak azt olvasom még vagy 5x, hogy nem tudjuk mi van akkor a swap-pal. Egyre gyakrabban az az érzésem, hogy a nagybetűsök galádkodnak és én ide láthatatlan tintával írok. Ki is oldalgok lassan ebből a thread-ből
-
törölt tag
válasz
Frawly
üzenetére
Én nem nyúltam hozzá, nem hoztam létre partíciót sem neki, úgyhogy az van amit a rendszer csinált magának, ami fájl lesz ebből kiindulva. free -m parancsra 902MB-ot ír totalnak és 0 used. Úgyhogy akkor ekkorát csinált magának, nem is nyúlok hozzá. 7.5GB a ram, mivel 512-t adtam az igp-nek.
A modolt Minecraft végtelen memóriát elhasznál, ezért érdekes a swap fájl mérete, de egyelőre még nem akarok játszani vele, majd ha oda jutok akkor meglátjuk mit szól hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux Mint
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- YouTube
- Óvodások homokozója
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon