- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Frawly #10838 üzenetére
Engem a helyedben már csak azért is érdekelne, hogy miért nem látja a Windows.
Nem mondom, hogy nem erdekel, csak mar tobb vele az eltoltott ido - nektek is -, mint amit az egesz megert
Annyi lett volna csak a tervem, hogy wint at szerettem volna rakni az ominozus 120as SSD-re, amig a Linuxot meg a 240es SSD-re, hiszen ez lett volna a fo rendszerem, de igy ez nem megy, nem bajes tenyleg senkit sem szeretnek bosszantani, hiszen en kertem a segitseget, de vannak dolgok amiken mar napok ota tulvagyok, az elso postomban le is irtam es csak azert tunik ugy, hogy ignoralom, pedig nem
májkimiki neked is koszonom szepen az otletet, de ez mar ezen is napok ota tulvagyok
unallocated lett a particio az SSDn de igy sem lett javulascsixy igy neked is koszonom szepen, de mar ezen is tulvagyok, az elso postomban le is irtam
Gparteddel MBRhez msdos - pont ezt tettem, ugy hagytam particionalatlanul es semmi....Engem nem az bosszantott, hogy a telepitett windows nem latja a lemezt, hanem az, hogy nem tudtam ra telepiteni egyet, meg akkor sem ha csak az ominozus ssd es telepito pen volt a gepben (nem csak egy gepen probalva)
Az mar csak hab volt a tortan, hogy a telepitett windowsok sem lattak, mint eszkozt vagy mindt driveot (nem hasznalni akartam, nem irni ra, vagy olvasni rola)Frawly: Egeszen beztos, hogy user error, tudom en, valamit elcsesztem, felrenyomtam, akarmi
nem tudom, nem emlekszem, hiszen disztrokat probalgattam az ssdn
De az, hogy mint eszkoz sem latszik, na az mar csak azert is erdekelne, hogy mi a jofenetol nem
Itt egy kerdes: ha akarmire is formazok, nem formazok, barmit csinalok egy lemezzel, az mi a fentol nem latszik a windowsban mint drive? hat nehogyma a nyuszi .....hat hiszen fizikailag benne van, az egy dolog hogy maga az oprendszer nem tud vele mit kezdeni, az oks....na de hogy ott se legyen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OpenMediaVault
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest