- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Durrogtass
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz Apollyon #22086 üzenetére
Hát az a minimum, hogy a való életben ne ilyen legyen. Én nem ismerem, de eddig minden intézkedése inkorrektnek tűnt, és ez alapján simán elvenném tőle a moderálási jogot. Nem személyes, ezt tapasztaltam. De ha neked az jön be, akkor a keresztre feszítés nem rossz ötlet.
#22082 Cyrin: nem az idetévedéssel van baj, hanem a szemetesládás beszólogatással, amire szerintem nem adtam okot. Nem is rémlik, hogy lett volna veled korábban egyáltalán bármi vitám, vagy lehet tévedek, és csak az Alzheimerem miatt nem emlékszem ilyenre.
#22085 ubyegon2: ja, ilyen az élete egy örök kezdőnek. Örökké elkezded, a modi barátod meg rád veri érte a lakatot Ráadásul covid, meg a gólyák sincsenek most a fészekben, úgyhogy megértőek vagyunk veled
-
nagyúr
válasz Apollyon #22086 üzenetére
Másrészt meg nem az volt, hogy most örök lakat került a topikra és többé senki nem írhat oda, hanem vissza lett állítva, szóval probléma megoldva.
Most vagy az van, hogy qrvára nem is követted, ami történt vagy menj ügyvédnek.
Az érintett témát meg nem véletlen hogy ennyire irtják....
Egy topikot, amibe harmadik hónapja nem is ír senki, qrvára le kellett ám zárni, olyan indokkal, amit modera úr írt. No mindegy....az idiótaságot kár hámozgatni, mert ez a topikbezárás és az indoklása az volt. (ezért sem szerencsés, ha egy modera a poltopikban is aktívkodik, nem magyarázom, miért, talán épp ott írtam egy vele ellentétes nézetű hsz-t.....korrekt dolog valóban rácuppanni a blogomra)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik
- XPEnology
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest