Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Örülök, szerintem is nagyon finom
A probléma tényleg meg van oldva, de valamiért nekem nem megy. Egyébként a hiba a boot közben keletkező log fájlokkal van. Az a probléma, hogy megtelt a tároló, nincs hely új logfájlnak, így nem tud lefutni a boot folyamat. Törölni kellene a /var/log/journal foldert.
Íme a megoldás: Solved by removing /var/log/journal folder. (you should mv it to journal.bak to be safe)
Fogalmam nincs, hogy hogyan írjam meg ezt a parancsot. Jah, és ez csak a workaround. Itt a probléma az, hogy nálam a boot log mindig megtörténik és automatikus a tárterület. Persze, egy 1 1,5 év után mág szó szerint gigaméretű lesz. Ezt valahogy lehet paraméterezni, hogy a régi fájlokat automatikusan törölje és adott tárterületet használjon erre a célra.
Mindegy, szenvedek tovább a megoldás kereségésével, vagy hétvégén így 1,5 év után újratelepítem a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest