Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #20200 üzenetére
Nekem a PH sose volt szimpatikus, se a tulajdonosi, se a moderátori gárda, a primitív forummotortól és fórumfelülettől meg mindig is a szemem rágott, nem is beszélve ezekről az idióta beépített avatarokról. Eleinte a HardwareOC-n lógtam, majd a hwsw-n, csak ezek szép fokozatosan megszűntek, vagyis a főoldalul létezik még, de a fórumuk bezárt. PH-ra is regelve vagyok 2004 novembere óta, de már korábban is olvasgattam, 2003-tól. Most csak azért vagyok itt, mert a többi opció megszűnt. De ahogy nézem, a PH is már csak vergődik, ez a Premium kunyerálás sem azért van, hogy neked nyújtsanak érte valamit, ez ilyen támogatási lehetőség számodra, hogy kisegítsd a PH-t a jelenlegi anyagi bajából.
Volt még az SG, de az mindig is komolytalan volt. Másik fórum meg kb. nincs. Az ilyen picik, mint a pcforum, prog.hu, meg hasonlók, azokon nincs forgalom, annyi erővel egy saját oldalra is írogathatnék magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő