Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Az enyém volt fele annyi. 321k a PCX-ben, amit nézett. Az enyém 150k körül állt meg (nehéz átváltani, mert ingadozik a GBP, én itt kint fontokért vettem, és a kiszállítást is beleszámoltam, mindent online rendeltem, postázással). Az enyémben csak a GPU és a táp volt használt, de azok is új állapotban jöttek, új szaggal (csak a táp), kompletten dobozában, papírjaival, összes tartozékával.
Még a billentyűzet volt olyan, hogy amazonos, valaki visszaküldte (valószínű túl hangos volt neki a Cherry MX Brown mechanikus kapcsoló), mert nem tetszett neki, de 0 km-es, új szaga is megvolt, egy karc nem volt rajta, eredeti dobozában mindennel együtt, az eredeti ár feléért, új full garral. De ezt bele sem számolom, mert nem volt benne a 150k-ban, hanem a 200-ban. Mindezt országon belülről, nem Kínából, kétes helyekről.
Monitor is jó áron volt, akcióban, az zsír új. FullHD FreeSync IPS, nagyon fasza képe van, 22 colos csak, de nálam nem is volt hely nagyobbnak, meg a büdzsében sem drágábbnak.
Nyilván magyar boltban feléért nem kap. Meg az ő gépében a GPU erősebb. Meg mindenre új, full gari. Ez valóban indokolna többletárat, de nem kétszereset. És itt most nem is az én gépem a lényeg, hanem csak példaként írtam, hogy az ár/érték arányra kell rámenni. Meg jó helyen venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest