- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sh4d0w #12535 üzenetére
Talán az S7-S8 körül indult egy reform.ma már máshogy szar, mint az S6 idején.
Próbálnak lemenni stock android irányba. Már a Samsung Music, és a Videó sem része az alapállapotnak akinek nem elég a Google féle töltse le a Galaxy Apps-ból. És sok ilyen apróság van még ami a stock droid irányba mutat.
De.
Van a hipercsilivili touchwiz, mert a Samsungnak nem tetszik a google féle "mindenhova indokolatlanul rakunk egy keresőmezőt" jellegű metódus.
Van Galaxy Apps, ami valahogy össze van nőve a Play áruházzal. Ha van olyan appod ami mindkettőben megvan, akkor hiába a Galaxy Apps-ból tetted fel, pár esetben a play-ből is frissül.
Google Assistant <-> Bixby.
Meg persze a céges userek miatt fejlődött a KNOX, kb esélytelen garvesztés nélkül romolni ha nem a gyárit rakod vissza. (Nem Usa verzió esetén biztosan)
Kizárták a dual simes telefonoknál a sd+2sim hacket.
Samsung telemetria. Komplett lámalabor van, hogy sikerüljön kisakkozni baj esetén, hogy hw, vagy sw alapú baj van.
Meg sok ilyen van még, de egyre jobban stock. -
Frawly
veterán
válasz
sh4d0w #12535 üzenetére
A legtöbb teló ma már okés hardveresen, ha elvéreznek, az szinte minden esetben a szoftveres környezet/támogatottság miatt van. Pont ezért írtam, hogy stock Android kéne mindenre, rendesen frissítve.
@ubyegon: úgy értem, hogy a MacOS, Win10 nem teljesen rolling, de afelé haladnak, hogy csak egy főverzió van, ami folyamatosan, apránként frissül, és nem időszakos új főverziók vannak. Olyan értelemben viszont nem olyan full/half rollingok, mint sok disztró, de szerintem egyre inkább közeledni fognak affelé. Igazából sem a kiadás alapú, sem a rolling modell nem jobb, mint a másik, mind a kettőt lehet jól csinálni, meg rosszul is. Én mindenesetre a rollingot preferálom, főleg mert általában frissebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest