Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sh4d0w #12535 üzenetére

Talán az S7-S8 körül indult egy reform.ma már máshogy szar, mint az S6 idején.
    Próbálnak lemenni stock android irányba. Már a Samsung Music, és a Videó sem része az alapállapotnak akinek nem elég a Google féle töltse le a Galaxy Apps-ból. És sok ilyen apróság van még ami a stock droid irányba mutat.
    De.
    Van a hipercsilivili touchwiz, mert a Samsungnak nem tetszik a google féle "mindenhova indokolatlanul rakunk egy keresőmezőt" jellegű metódus.
    Van Galaxy Apps, ami valahogy össze van nőve a Play áruházzal. Ha van olyan appod ami mindkettőben megvan, akkor hiába a Galaxy Apps-ból tetted fel, pár esetben a play-ből is frissül.
    Google Assistant <-> Bixby.
    Meg persze a céges userek miatt fejlődött a KNOX, kb esélytelen garvesztés nélkül romolni ha nem a gyárit rakod vissza. (Nem Usa verzió esetén biztosan)
    Kizárták a dual simes telefonoknál a sd+2sim hacket.
    Samsung telemetria. Komplett lámalabor van, hogy sikerüljön kisakkozni baj esetén, hogy hw, vagy sw alapú baj van.
    Meg sok ilyen van még, de egyre jobban stock.

• Frawly

veterán

válasz sh4d0w #12535 üzenetére

A legtöbb teló ma már okés hardveresen, ha elvéreznek, az szinte minden esetben a szoftveres környezet/támogatottság miatt van. Pont ezért írtam, hogy stock Android kéne mindenre, rendesen frissítve.

@ubyegon: úgy értem, hogy a MacOS, Win10 nem teljesen rolling, de afelé haladnak, hogy csak egy főverzió van, ami folyamatosan, apránként frissül, és nem időszakos új főverziók vannak. Olyan értelemben viszont nem olyan full/half rollingok, mint sok disztró, de szerintem egyre inkább közeledni fognak affelé. Igazából sem a kiadás alapú, sem a rolling modell nem jobb, mint a másik, mind a kettőt lehet jól csinálni, meg rosszul is. Én mindenesetre a rollingot preferálom, főleg mert általában frissebbek.

Új hozzászólás Aktív témák