Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hi' mostanában egyre jobban elkezdtem foglalkozni a linuxal (azért még csak olvasgatok róla honlapokat
) és kíváncsi vagyok rá ,hogy el lehet e rajta indítani minden win progit? na ezt most úy értem ,hogy van egy linuxod. van a wine editor amivel volt szerencsém kb. 2 órát foglalkozni de nem sikerült elérnem vele semmit. na akkor a kérdés
ha van egy linuxom akkor a wine -al mindent olyan windózosan fel tudok telepíteni? és pl az olyan programok int az ut2004 ugye van linux installere ami felpakolja magát ok. a linux ,hogyan használja a direcX -et? a gyenlőre ennyi! kösz a egítséget!
jah és még linux analfabéta vok

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légtisztítót vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és kíváncsi vagyok rá ,hogy el lehet e rajta indítani minden win progit? na ezt most úy értem ,hogy van egy linuxod. van a wine editor amivel volt szerencsém kb. 2 órát foglalkozni de nem sikerült elérnem vele semmit. na akkor a kérdés
jah és még linux analfabéta vok