- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Ha a grub nem a win7-es HDD-re van telepítve, a biosban egyszerűen megváltoztatod a HDD-ék boot sorrendjét.
Egyébként meg javítod az mbr-t: http://www.ehow.com/how_4836283_repair-mbr-windows.html -
Siriusb
veterán
Na azért, szerencséd hogy korrigáltad panelre.
Én pont az ellentéted vagyok, nálam csak felül van két panel és azokon kítűnően elférek az 1600 px szélességben.
Alul szerintem kényelmetlen.
Próbáld még ki a cairo-dock-ot, lehet tetszene, ha egy kicsit csili-vilizni akarod az asztalod. A compizról nem is beszélve.
-
Siriusb
veterán
Jobb egérgomb a panelon / Add to panel és válaszd ki a kívánt appletet. Gondolom a notification area-t tüntetted el. Magyarra nem tudom miként fordították, szóval valami értelemszerűt keress
(#10130): ne akard kikapcsolni, majd megszokod.
Gyakran csak most van rá szükséged, amíg belakod a rendszert, utána a mindennapi használat során nem fog kelleni. Ez nem Windows, hogy szabadon garázdálkodhass.
-
doc
nagyúr
olyan nincs hogy nincs
programot CSAK a csomagkezelon keresztul rakj fel, ha nekiallsz kulon toltogetni minden vackot, azzal jo esellyel kinyirod az egesz rendszert, szoval NE csinald (arrol nem beszelve, hogy igy nem lesz automatikusan frissitve, szoval csak siman kitolsz magaddal)
chrome is van Ubuntuban, nem kell kulon pakolgatni -
ngabor2
nagyúr
van a wine, ami azóta fejlődött, meg van a cedega, ami úgy tűnik, hogy fizetős, viszont mások szerint azzal elég jól mennek a játékok is. mivel nem játszom, ezért nincs benne tapasztalatom.
amúgy nálam x86-os változat fut mind x2-n, mind core duo-n. mindkettő 64-bites legjobb tudomásom szerint... és mindkettőn megy. úgyhogy ez így akkor érdekes dolog lehetett, a lényeg, hogy megoldódott. -
dunc
nagyúr
Nem tudtam,hogy linux esetében tulajdonképpen nem az választod ki,hogy 32-ill. 64-bites oprendszert akarsz telepiteni ,hanem azt,hogy neked milyen hardver arhitechturád van ,ezért lepödtem meg,hogy nem tudtam a x386 verziót feltelepiteni,hanem csak a 64-bit verziót,mivel olyan hardverem van,ez azért is lepett meg mert régebben ilyent nem tapasztaltam más linux-nál.
-
ngabor2
nagyúr
téged nem zavarna, ha az általad látogatott topikok jó részében megtalálnád ugyan azt a kérdést? mert engem kifejezetten. kultúrált levlista-családok az ilyet szankcionálni szokták. vannak a fórumozásnak, és úgy általában a netes megjelenésnek íratlan szabályai, azokat is illik betartani, ha választ szeretnél kapni. az egyik ilyen dolog, hogy nem türelmetlenkedsz.
-
ngabor2
nagyúr
ezzel VladimirR arra akar finoman utalni, hogy nem szeretjük a cross-postokat, különösen nem 1 percen belül (!) 3 topikban. tedd fel egyben. ha sokáig nem jön válasz, tedd fel egy másikban.
én pl. olyan vagyok, hogy crosspostra akkor se válaszolok, ha tudom a választ. itt is lenne egy határozott tippem, de ez a stílus irritál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest