- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
tordaitibi #96078 üzenetére
Valamint lehet meg is próbálom. Ez a Mint megy a levesbe, egy szűzet felpakolok a helyére és megnézem mi a helyzet Flatpak vonalon.
Ha rám hallgatsz, akkor ne hallgass senkire, tedd azt, amit jónak látsz
Egyébként más is írta már neked ezt a megközelítést.Snap és Flatpak.
Azokkal lehet ötvözni az öreguras stabilitást és a friss támogatott naprakész szoftverparkot.Igen. Akármennyire nem szeretjük ezeket a konténerformátumokat...
-
Petya XT
senior tag
válasz
tordaitibi #96078 üzenetére
Ezt meg kell tapasztalni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy könnyebben lehet instabillá tenni, főleg, ha mondjuk az AUR-ra rászabadul az ember, tudatlanul mint én.. Nagyon sokszor nekifutottam, mire sikerült végre egyáltalán beállítanom úgy ahogy szeretném, minden szoftver futott amit szerettem volna, és el is indult utána. Egy kényelmes Mint után maga volt a rémálom, de szerintem megérte a beleölt időt.
Flat, Snap, ebben igazad van, szubjektív, én személy szerint nem kedvelem, bár bizonyára hasznos. Régi rendszerek tárolóinál egyetlen dolgot tudok elképzelni, legalább a mainline szoftvereknél, hogy ismert biztonsági kockázatot, bugot(esetleg a rendszerrel már inkompatibilis) tartalmazó csomagokat kiveszem, helyette az adott disztrón Flat, Snap-ből telepítheti a user ha gondolja a ropogósabbat.
Uby: Tényleg elvárható lenne ezekre a régi rendszerekre is, hogy az összes csomagot frissen tartsák?
A Redshift működik, csak a másikat szoktam meg, rosszul esett.Lehet nem értünk egyet, de a támogatási idő erről szól az én olvasatomban. Persze a rendszer megkapja a biztonsági frissítéseket, ami addig hatékony, amíg te magad mondjuk laikusként fel nem teszel a tárolóból egy olyan csomagot, ami lyukas mint a szita, még sincs eltávolítva, így lehetőség nyílik telepíteni is. Is itt a rendszered biztonságról ennyit is. Tehát továbbra is azt gondolom, hogy hosszú a támogatási idő egy adott kiadásnál. És egy kis
: Azért nem tettem, mert a Manjaro elvitte az energiám! Viccet félretéve, arra fókuszálok már egy ideje, a Mint 21.3 nekem nem tetszett, de ez részben a 22.04 alapnak volt köszönhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen széket vegyek?
- Mobil flották
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Óra topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged