Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #95777 üzenetére
Már vigyorogva vártam, mikor kezded a Debiant szídni!
Tegyük hozzá, hogy teljesen a saját hülyeséged miatt szívsz most is, a Debian pontosan azt csinálja, amit a végeztetett műveletek alapján csinálnia kell.
Netinstall-lal telepíted, ami egy minimál install és hát ez a neve alapján is csak azt rak fel, ami alap, márpedig ha igaz, amit írok, akkor a hwscanner által letapogatott eszközök drivereit fogja felrakni. Ezt várnás egy minimal installtól? Ezt hát!
Hazabattyogsz és egy totál más, a jelenlegi telepített rendszer számára ismeretlen wifi-bt hardvert nem használ a gép? A hülye Debianja!
Ráadásul ez az iwlwifi egy teljes firmware csomag, szóval ahogy javasolták is, telepítsd csak fel szépen és ne a Debianra morogj. Aminek nyilván vannak azért korlátai, gondolom ha hazamész, nem bont sört, nem melegíti fel a disznóláb cupákokat, etc...
Szóval hajrá! Debian az tökéletes, csak nem fog helyetted sem megcsinálni semmit, sem gondolkodni!
Amúgy meg ne sírjál, neked Linuxokkal kell csak bíbelődnöd, míg én egy nyamvadt W11-gyel szemeztem legalább egy órát, mert kíváncsiságból mellé raktam a Mint-et...Idióta Winen láttam, hogy nincs aktiválva a bitlocker, no gondoltam, simán elkezdem telepíteni...ááá a lóf*szt, a bitlockernek kikapcsolt állapotban kell lennie!!! Hoppa...no szóval visszamentem Win11-re, aktiváltam a bitlockert, hogy utána ki tudjam kapcsolni! No komám, ez az ami arcidegzsábát okoz hamar nekem! Ennél nagyobb idiótaságot még nem is hallottam. Viszont pikkpakk felment Win11 mellé a Linux Mint Cinnamon. Ráadásul ezután már nem is nagyon tudok pofázni a nyamvadt UEFI miatt, mert a notebook már tiszta UEFI-s, esélyem sincs legacy installra!
('21-es kiadású Dell Latitude 5520 nyugdíjazta a HP Elitebookomat, azért ez a kb 10 év korkülönbség érződik rendesen)
UEFI-hez amúgy még mindig nokedli vagyok, mert a Mint autómata mellételepítést választottam...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest