Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
peterattila
üzenetére
Erősen fejlődik az nvk driver, hamarosan már nem lesz ilyen, hogy AMD vga-t vegyél a gépbe, ha Linuxozni akarsz. Mint ahogy korábban meg az volt, hogy nVidiát vegyél, mert akkor meg az AMD volt gázos.
Amúgy szoktam követni Nick videóit TheLinuxExperiment, neki nVidia kártyája van és nem panaszkodik a Waylandre.
-
válasz
peterattila
üzenetére
Ez így nem igaz.
10+ év a számítástachnikába fényéveket jelent.
Én nagyon ragaszkodó típus vagyok amúgy, 2009-be még a P3-mal toltam, vettem bele sata kártyát hogy ssd-t tegyek az XP alá, vadásztam a 256-os sd ramokat hogy 4 darabot beleszuszakoljak, stb.
És amikor már nem lehetett szögelni, vettem egy Asrock mini itx lapot és vertem a fejem a falba. Hogy miért nem előbb léptem ezt meg, ég és föld.
Ha adott feladatra okés a gép akkor persze maradjon.
Amúgy a W11-et is fel lehet tolni szinte bármire csak kicsit utána kell járni, nem annyira bonyolult a procedúra. TPM se kell ekkor, viszont a támogatott procik között 10-15 évesek már nincsenek. És ez is megérthető valahol.
Nekem is van a mai napig überratyi tartalék gépem ami W10-en siralmasan tetű, Linuxon meg csak szánalmasan lassú, vagyis bizony megvan a Linuxnak is a desktop gépigénye, akármennyire is nem akarják ezt tudomásul venni. -
Rimuru
veterán
válasz
peterattila
üzenetére
A kulonbseg annyi hogy itt az nvidia volt az aki szembement az arral, mig win11 eseten a microsoft intett be mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
CPT.Pirk