Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz sh4d0w #83335 üzenetére

Lehet felelotlennek tunok, mas aspektusbol megkozelitve esetleg hulyenek de.
    Naponta jonnek a hirek felfedezett resekrol os, bongeszo, barmilyen app kapcsan. A secure boot is mar atverheto, a Meltdown es tarsa a processzort hasznalja, barmilyen hardveren, routeren wifis kenyerpiriton betorhetnek a rendszerbe stb. Ami meg nincs felfedezve azok szam millio felett lehet es sose fogy el.

Nekem 22 eve nincs bejelentkezo kepernyom, androidon meg zarkepernyom sincs, nincs pinem, biometrikus belepesem, mindenhol autologin van.
    Ami fontos az a keves az egy 256 bites aes kontenerbe van egy olyan felhotarhelyen ami amugy is titkositott.
    A tobbi meg, mit lopnak el, a filmeket, erdektelen kepeket, mentett internetes pdf es egyeb doksikat? Hat vigye. Mentes van kulon hdd-n ami a szekrenybe pihen szivacs ágyon, ha kell eloveszem,.a telefonomrol is par havonta teljes rom backupom van.
    Masnal, plane cegnel persze hogy ez nem ilyen egyszeru de ennekem az egesz tullihegett 25 faktoros bejelentkezesek meg a jajjjjaj serulekenyseget talaltak a barmilyen 100adrangu appba, ezek engem nem is erdekelnek sot lassan inkabb idegesitenek.

Masnak, teljes joggal mas a velemenye a biztonsagrol, az en velemenyem egysegsugaru user szinten az amit leirtam.
    Ezzel a velemenyemmel, es a szorgalmas menteseimmel en sajat magamnak teljesseggel megfelelek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés