Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Schiano #78156 üzenetére

A gányolást úgy értem, hogy valami extra szutyok fel lett telepítve, valami Cleaner progi vagy hasonló rendszeroptimalizációk vagy szemét antívírus baromság, ami tönkretette a dolgokat, levédetett mappákat. Ma már Windowst warezban nem nagyon tudsz használni, a crack módszerek, átírt bootloader, KMS aktivációs trükközés egyre kevésbé játszik.

A DVD-kkel az a baj, hogy lassúak, meg amit kiírsz rá lemezképet, az gyorsan elavult. Ez már nem a késő 90-es évek, kora 2000-es évek, hogy egyszer kiírsz valamit lemezre, aztán hosszú évekig használhatod. Manapság már mindent rolling kiadásként fejlesztenek, gyorsan záporoznak az új verziók, telepítők, lemezképek nagyon gyorsan avulnak el. Felesleges kőtáblára, DVD-re, meg rizsszemre kiírogatni, mert pár hét, pár hónap után úgyse lesz érdemes használni. Ezért nem működnek már Windowson a crack módszerek, a MS szinte minden havi meg fél éves update-tel megszünteti a trükközési lehetőségeket, és kapod a nyakadba az új verziót, letilthatatlan frissítés formájában.

Ezért érdemes észben tartani, pláne, ha Linux, hogy ha kell, akkor az adott Linux disztró oldaláról a legújabb lemezképet letöltöd, és Rufus-szal vagy Etcherrel vagy hasonlóval kiírod egy erre a célre befogott pendrive-ra.

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz Schiano #78156 üzenetére

Az az igazság, hogy ha nem mutatja a fájlkezelő a dekstop mappát, akkor fizikailag nem is volt ott. Még nem találkoztam ilyesmivel, bár nem próbáltam online fiókkal használni Windowst, offline fióknál meg minden ott van, ahol lennie kell.
    A OneDrive meg egy problémás jószág, a cégnél azt használjuk de több sebből is vérzik mikor úgy rendesen dolgoznál vele. Csináltak valamit, hogy legyen nekik is felhőjük, de nem is lett túl jó...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés