Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
ne példálózz a nevemmel és ne hivatkozz rám nevesítve nem szakmai témákban.
Nem értem a problémádat, mivel Te már a Linuxos közösségben egy jelenség vagy, mondhatni ikon, így a nick-ed fémjelezte megemlítések ennél fogva teljesen normálisak. És egyébként kifejezetten szakmai témához illeszkedik, mivel szakmai segítségbeli nehézségekről van szó.
Ha a Tordai Tibor nevet valaha tiszteletlenül vagy bárhogyan is megjelenítem, szólj. Az egy dolog, hogy a nicked hasonló a nevedhez, de nem az a neved, gondolom ezt egyformán látjuk. Tisztelettel írtam rólad, az a Te döntésed volt, hogy az egész itteni Linuxos közösségnek kvázi nekiugrasz az inkriminált blogoddal, ami fájó, de tele volt valótlanságokkal és még sokáig fognak emlegetni.
Engem is szoktak itt nevesíteni(nickesíteni) és nincs ezzel bajom, az sokkal rosszabb, amit imént csinált kollegina nickű ft, hogy úgy írt rólam, hogy kiemelte, még nevesíteni se kíván!
Pedig hivatkozhatnák naponta a bunkóságodra de nem teszem,
ez mutatja az irántad való tiszteletemet.Itt megint van kis logikai bukfenc, hiszen leírtad ugyanitt, hogy tajparaszt vagyok és bunkó!

Még egyszer leírom, a nevedet senki nem gyalázza! De én felhatalmazlak, ha gondolod, bármikor írhatod irántam való tiszteletből, hogy tajparaszt vagyok!

Tudod mi lenne bunkóság amúgy? Ha a blogodat idecitálnám és nick nélkül írnám azt, hogy ezt egy idióta írta! Na az bunkóság lenne, ezért is tartom fair-nek, ha konkrétan megnevezem kivel mi bajom van. Neked ez nem tetszik, megértem, de mint látod, ebben nem igazán értünk egyet. Van jogorvoslati lehetőséged itt a fórumban, fordulhatsz hozzájuk

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Jövedelem
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

CPT.Pirk