- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsére nekem is bejön ez az igen rendhagyó látásmódod az egyszerűség kerülésével kapcsolatban.
Minap még elkezdtél visszaszámolni, hány napod van hátra, most meg itt hosszútávra tervezel!? De vettem a célzást, hogy én rükverzben haladok.
Kibukott egy pici bug, ezért nem kell haragudni.
Normális használat mellett ez sem bukott volna ki, ha Mintesek tudnának rólad, tuti felvennének tesztelőnek, de különben ha lenne is bug, nekem beleférne még az is. Ha csak ennyi bug lenne minden disztróban, mint a Mint beta-ban, azzal sokan kiegyeznének. Valamit az első telepítésemen én is elügyeskedtem, ráment 1 órám, de nem sikerült visszacsinálnom, de mivel panel kisalkalmazás, így nem gond, ezek amúgy is később csiszolódnak a stabil rendszerhez. Például időjárás panelapp mindig később lesz csak jó, most már beta-ban is tökéletes, sőt! Eddig be kellett állítanom a lokációt, most már azt sem kellett.
Sok választásod nincs, el kell fogadnod, hogy a Mint Cinnamon beta egyszerűen jó, mivel 6+ éve kevesen használják ugyanazt a rendszert és van ennyi viszonyítási alapom. Ez nem hozzáértés, hanem egyszerűen látok. Most még csak nem is úgy, mint egy látóasszony.....
Szóval nincs indok, miért használsz UEFI-t, ez a jövővel kapcsolatos dolog......
Szóval ez csak mese. De ebből érthet fórumtársunk is, miért cikizted a DVD-ről való telepítést!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest