Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz csixy #73830 üzenetére

Szerencsére nekem is bejön ez az igen rendhagyó látásmódod az egyszerűség kerülésével kapcsolatban. ;] Minap még elkezdtél visszaszámolni, hány napod van hátra, most meg itt hosszútávra tervezel!? De vettem a célzást, hogy én rükverzben haladok. :D

Kibukott egy pici bug, ezért nem kell haragudni.

Normális használat mellett ez sem bukott volna ki, ha Mintesek tudnának rólad, tuti felvennének tesztelőnek, de különben ha lenne is bug, nekem beleférne még az is. Ha csak ennyi bug lenne minden disztróban, mint a Mint beta-ban, azzal sokan kiegyeznének. Valamit az első telepítésemen én is elügyeskedtem, ráment 1 órám, de nem sikerült visszacsinálnom, de mivel panel kisalkalmazás, így nem gond, ezek amúgy is később csiszolódnak a stabil rendszerhez. Például időjárás panelapp mindig később lesz csak jó, most már beta-ban is tökéletes, sőt! Eddig be kellett állítanom a lokációt, most már azt sem kellett.

Sok választásod nincs, el kell fogadnod, hogy a Mint Cinnamon beta egyszerűen jó, mivel 6+ éve kevesen használják ugyanazt a rendszert és van ennyi viszonyítási alapom. Ez nem hozzáértés, hanem egyszerűen látok. Most még csak nem is úgy, mint egy látóasszony.....

Szóval nincs indok, miért használsz UEFI-t, ez a jövővel kapcsolatos dolog...... :N Szóval ez csak mese. De ebből érthet fórumtársunk is, miért cikizted a DVD-ről való telepítést! :D

Új hozzászólás Aktív témák