Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Traxx #6903 üzenetére

"Az OO 3 sem nyitotta meg nálam win alatt a kérdéses pps-t, sőt, a beágyazott hangó pps-eknél is rendre gond volt a hang lejátszása. Tehát emiatt jár a fekete.">szerintem a fekete pontot nyugodtan add az M$-nek: az ő kódja, zárt, így meg nem túl könnyű olyan progit írni, ami tökéletesen írja-olvassa. fordítva rosszabb a helyzet: csinálj BÁRMIT az OOo-ban, mentsd el .ods, .odf, .odt, .odp formátumban: tuti nem nyitod meg az M$O-ban. de ez az irány ezerszer lerágott csont.

• VaZso

senior tag

válasz Traxx #6903 üzenetére

Szerintem a boot során automatikusan igyekszik felismeri az új hardvereket.
    Esetleg be lehet tölteni kézzel a megfelelő modult, de előbb kérdés, hogy milyen hardware van a gépben, ill. lehet, hogy betöltött hozzá kernel-modult.

Egyelőre a notebookomon van Linux, az asztali gépemet még nem volt időm rendberakni, ezért nem foglalkoztam még TV-kártyákkal Linux alatt.
    root-ként lspci megmondja elvileg a TV-kártyád típusát is, ami alapján tovább lehet lépni vele.

Egy spec. HP nyomtatóval már nekem is meggyűlt a bajom, de sikerült megoldani.
    A fórum alapján remélem, be tudod állítani a nyomtatód.

Nálam (igaz, ez Mandriva, de elvileg mindegy) PEN-drive behelyezésekor felugrik egy ablak és, ha a megnyitásra megyek, automatikusan "felmountolja" és onnantól elérhető a /media könyvtárban.
    Eltávolításhoz pedig a tálcán megjelent ikonra kattitva eltávolítás, és ha nem volt megnyitva már egyetlen programmal sem, leválasztja és kihúzható.

Görgőre szintén nem tudok válaszolni a notebook dolog miatt, de szerintem kell lenni rá megoldásnak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés