Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici

félisten

válasz CPT.Pirk #55713 üzenetére

Ha van saját teszt környezeted, amin ki tudod próbálni a frissitéseket, akkor nincs gond.
    Én is igy tolom, saját magam számára mindig friss a szerver, amit futnak az automata tesztek éjjel-nappal, és ha egy hétig minden okés, akkor megy élesbe.
    Egy hátrány van, hogy igy a biztonsági frissitések max. egy hetet csúsznak. :B

• ubyegon2

félisten

válasz CPT.Pirk #55713 üzenetére

Mondhattad volna hamarabb is. :D Én a Jessie-t megjelenésétől pár hónappal ezelőttig nyúztam az összes repo keverésével, OK, néha voltak elég durva függőségi akadályok, de szinte minden felment rá és múködött mint állat. Az is igaz, hogy itt azért figyelni kell ill. tudni kell, mikre érdemes figyelni, például a Cinnamon nagyobb verzióját csak úgy nem lehetett feltenni, csak ha tudtad, hogy még kell hozzá telepiteni a frissebb cjs meg még valami csomagot. Épp ez a jó a Debianban, hogy lehet vele kísérletezgetni, tanulásra tökéletes.
    Akkor még simán ment a kampeca rendszer konzolból való felélesztése, mert rákényszerültem, hogy megtanuljam, ma már ellustultam, nem is emlékszem, miket kéne csinálni. :N

Éles rendszeren persze lehet azért óvatosabban is, de ilyenkor azt csinálod, hogy felrakod a frissebb csomagot, ami nagyon kell és kikommenteled a repot a sources.list-ből. De ezt te százszor jobban vágod! :P

------------------------------
    Meg is jött a kedvem újra egy kis Debianos mókára! Mindig hallgatni, hogy jaj, hát a Debian elavult, bezzeg az Arch! No persze, viszont a Debiannal én döntöm el, mikor omlasztom össze a rendszert, ha ráeresztem az experimentalt, de maradhatok öregapám koráig a stable változatnál is! Archnál van stabil változat? No kérem, ez a nagy különbség! :D Az Arch az elszáll egy frissítésnél és csak pislogsz, mint lassú malac a vályunál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés