- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #55713 üzenetére
Ha van saját teszt környezeted, amin ki tudod próbálni a frissitéseket, akkor nincs gond.
Én is igy tolom, saját magam számára mindig friss a szerver, amit futnak az automata tesztek éjjel-nappal, és ha egy hétig minden okés, akkor megy élesbe.
Egy hátrány van, hogy igy a biztonsági frissitések max. egy hetet csúsznak. -
válasz
CPT.Pirk #55713 üzenetére
Mondhattad volna hamarabb is.
Én a Jessie-t megjelenésétől pár hónappal ezelőttig nyúztam az összes repo keverésével, OK, néha voltak elég durva függőségi akadályok, de szinte minden felment rá és múködött mint állat. Az is igaz, hogy itt azért figyelni kell ill. tudni kell, mikre érdemes figyelni, például a Cinnamon nagyobb verzióját csak úgy nem lehetett feltenni, csak ha tudtad, hogy még kell hozzá telepiteni a frissebb cjs meg még valami csomagot. Épp ez a jó a Debianban, hogy lehet vele kísérletezgetni, tanulásra tökéletes.
Akkor még simán ment a kampeca rendszer konzolból való felélesztése, mert rákényszerültem, hogy megtanuljam, ma már ellustultam, nem is emlékszem, miket kéne csinálni.Éles rendszeren persze lehet azért óvatosabban is, de ilyenkor azt csinálod, hogy felrakod a frissebb csomagot, ami nagyon kell és kikommenteled a repot a sources.list-ből. De ezt te százszor jobban vágod!
------------------------------
Meg is jött a kedvem újra egy kis Debianos mókára! Mindig hallgatni, hogy jaj, hát a Debian elavult, bezzeg az Arch! No persze, viszont a Debiannal én döntöm el, mikor omlasztom össze a rendszert, ha ráeresztem az experimentalt, de maradhatok öregapám koráig a stable változatnál is! Archnál van stabil változat? No kérem, ez a nagy különbség!Az Arch az elszáll egy frissítésnél és csak pislogsz, mint lassú malac a vályunál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest