- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkeptikus
tag
Időközben megnéztem egy-két torrent klienst, de túl sok az infó és túl nagy a választék.
Szóval olyat keresnék, ami tudja a következőket:
--> "Scheduler" funkció nappali és éjszakai sebességlimitálási illetve ki bekapcsolási lehetőséggel.
--> Cimkézési lehetőség ("Group" / "Label") oly módon , hogy a kliens a kész torrenteket bepakolja a labelnek megfelelő alkönyvtárba. (ahogy az utorrent XP-n)
--> előre beálítható ratio után automatikus seed kikapcsolás vagy korlátozás. (tehát ha a ratio mondjuk 2 fölé megy, akkor kikapcsolja a seedelést)
--> korlátozható max letöltési / feltöltési arány és max kapcsolatok száma.
(--> ja és ha tudna email értesítést küldeni letöltés befejezésről az külön jó lenne, de ez már nem alapkövetelmény...)Tudom, hogy a Azureus ezt mind tudja (és még sok mást is) , de jó lenne valami lényegesen kisebb erőforrásigényű megoldás...
Köszi!
-
Szkeptikus
tag
Nagyon köszönöm!
Én a mostani XP-s szerveremen is párhuzamosan használom a VNC-t és a WEBUI-t, mert a WEBUI-val egy kattintás a torrent kliens, a VNC-vel meg több
Egyébként most találtam egy CentOS step by step szerver telepítési guideot, és mivel nem értek a linuxhoz ez kezdi eldönteni a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest