Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz Fenyő #39409 üzenetére

Leszedtem mindet. Hát a cinnamon ha jól tudom gnome3 alapú, szóval nem para. Egyedül az nem tetszett benne, hogy összegányolták az asztalt, nincs normális grid, ikon igazítás, rendezés, stb. De ezen túltettem magam. Kompenzálta, hogy milyen egyszerű kiterjesztést írni hozzá még így dokumentáció hiányában is, mert elég megnézni az extension api kódját, aztán nagyjából tudni lehet, hogy merre hány méter. Leszedtem már közben mindet. Szerintem egy hét biztos lesz az összeset feltenni meg értékelni. Szerintem majd később már desktop meg disztro alapján válogatok, ha vmelyik nagyon nem jön be, akkor felesleges feltenni még 20 változatot belőle. Kezdetnek talán úgy lenne érdemes, hogy felteszek mint-ből másik desktoppal egyet, meg egy másik disztrot cinnamonnal. Aztán a maradék meg lehet vegyes különböző disztrokból. 7x17=119. Szóval 7 partíció jó lesz szerintem. Nem hiszem, hogy van olyan, aminek nem elég a 17GB. Pár órát rászánok mindegyikre. Ha 1 óra alatt nem sikerül desktoppal együtt telepíteni valamit, akkor nem is éri meg a fáradozást. Meglátjuk.

@growler
    Ok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés