- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Leszedtem mindet. Hát a cinnamon ha jól tudom gnome3 alapú, szóval nem para. Egyedül az nem tetszett benne, hogy összegányolták az asztalt, nincs normális grid, ikon igazítás, rendezés, stb. De ezen túltettem magam. Kompenzálta, hogy milyen egyszerű kiterjesztést írni hozzá még így dokumentáció hiányában is, mert elég megnézni az extension api kódját, aztán nagyjából tudni lehet, hogy merre hány méter. Leszedtem már közben mindet. Szerintem egy hét biztos lesz az összeset feltenni meg értékelni. Szerintem majd később már desktop meg disztro alapján válogatok, ha vmelyik nagyon nem jön be, akkor felesleges feltenni még 20 változatot belőle. Kezdetnek talán úgy lenne érdemes, hogy felteszek mint-ből másik desktoppal egyet, meg egy másik disztrot cinnamonnal. Aztán a maradék meg lehet vegyes különböző disztrokból. 7x17=119. Szóval 7 partíció jó lesz szerintem. Nem hiszem, hogy van olyan, aminek nem elég a 17GB. Pár órát rászánok mindegyikre. Ha 1 óra alatt nem sikerül desktoppal együtt telepíteni valamit, akkor nem is éri meg a fáradozást. Meglátjuk.
@growler
Ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest