Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz tordaitibi #75298 üzenetére

Egy kis előélet. Nem régóta csak körülbelül 1999 óta foglalkozok informatikával, szigorúan felhasználói szinten. Soha nem akartam egy igazi valódi nagybetűs informatikus lenni, gyszerűen nem érdekelt a dolog annyira.
    Járt a kezeim között Windows 3.0, 3.1, 95, 98, 2000, XP, Vista, 7, 8. 8.1 és 10.
    Az XP-s időkre emlékszek hogy 10 telepítésbőll 12 különböző sikerült. Kétszer egyformán soha nem sikerül telepednie valami hiszti mindig volt és sosem ugyanaz érdekes.
    Az első linuxos botladozásaim a Mandriva-hoz köthetőek, "huzamosabb" ideig az első BlackPhanter-t használtam de gyorsan fel is adtam. Miért? Mert a Windows-t kerestem.
    Sok év után kb. 3-4 éve jött a Mint 18 Mate, Majd Manjaro XFCE, utóbbi maradt is. Ha összezuhant, az az én saram volt. Ma az asztali gépen Win10/Manjaro KDE vegyesen fut (utóbbi többet) A laptopon tisztán Manjaro KDE. A tavaszi HomeOffice volt a vízválasztó. Csak a napi beszámolók miatt indítottam a Win-t. Eleinte kényszerítenem kellett magam, hogy ne a 10-est indítsam, de néhány nap után elmúlt.
    Volt, hogy szétpartícionáltam, jó volt, újabban rábízom a rendszerre.
    Semmi hátrányát nem érzem. Működik, nincsenek anomáliák.
    A mai napig élmény a használata. Olyan egyszerű és kézreálló minden. És nem lettem nagybetűs informatikus, maradtam mezei user!

A hsz. nem ellenvélemény, csupán egy tapasztalat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés