Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz csixy #65802 üzenetére

Na, még egy videátor! :Y

Még mielőtt itt és priviben olvastam volna, elkezdtem nézni 5:25-ig, sajna akkor hasonló sokkot kaptam, mint videátorzoli Mint Cinnamonos videóján hasonló esetnél. A Nemo az egy kétpaneles fájlkezelő és arcidegzsábát kapok, ha azt látom, hogy megnyittok egy másik Nemo-t ahhoz, hogy az elsőbe áthúzzatok valamit! :( A többi művelet is sírásra késztetett, a Nemo egy szuper fájlkezelő, használjuk is akként. :R

Nekem kicsit még X aktás ez a dolog, de ez biztosan a már tényként a pendrive-on jelen lévő Antergos ESD mappa miatt van. Gyanítom, hogy az abban végzett különböző sátáni ki-be cserélgetések másnak is nehezen érthetőek lennének.....
    Sajna az Antergos elég érdekesen használhatatlanná tette a próbaSSD-n a UEFI/GPT párost, addig minden más disztró simán felment, Antergos után már más sem. SSD csere után az addigi GPT-t nem fogadta el a HP8570p, így az a gép már Legacy-val fog nyugdíjba menni. Desktopon tesztelem legközelebb az UEFI-t, mert az Asus alaplap már normál UEFI-s, ez majd lesz valamikor, mert meghajtókkal kell variálni, kevés a sata már.....

Kicsit én hiányoltam az X aktás műveleteknél a mit miért kell így csinálni részt, az OK, hogy ezt innen kitörlöm, onnan ezt ide bemásolom, utána átnevezem..........a következő videókban célszerűbb lenne bogártani példák helyett a szárazabb, tényszerű magyarázat. Bár lehet, hogy csak én halmozottan laikusként nem értettem, mi miért van? ;) Jó lesz ez, első videónak mindenképpen, az külön jó, hogy nem raktad alulra kicsiben a fejed, ami nagy divat mostanában. ;] Szóval első gyors megnézésre ez jött le.....

(#65804) Frawly

Te elég iradékony vagy ezzel a vakírásoddal, írhatnál blogot erről a Nitrux telepítésről kiemelve a Nomad plasma előnyeit a KDE plasma-val szemben. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés